Wyścigi enduro i mx - co jest wymagane?
-
Autor tematumotochłopiec
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
Autor tematumotochłopiec
- Do odcięcia!
- Kontakt:
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
No i bardzo dobrze myślisz,Isbi pisze:Nie widze nic wspolnego i Nie ma ... to jest moja wlasna teza. Bo ktos moze umiec jezdzic a Wiek mu nie pozwala na zrobienie prawka
Jak ktoś ma ochote a nie może to widać z tego że NIE może, sam sobie odpowiadasz na to pytanie. Dla mnie takie omiajanie regulaminu jest polskim cwaniakowaniem, jest jasno określone co i jak ma być. Jednak zawsze można coś wykąbinować na lewo, ale to jest własna czyjaś wola i świadczy to o człowieku. A dodam, że w tym roku już nie da sie za bardzo jeździć bez prawka, każdemu sprawdzają szczegółowo, nie tak jak kilka lat temu.Isbi pisze:i pytanie czy da sie to ominac jest dobrym pytaniem, bo ktos umie jezdzic i ma ochote na zawody a nie moze...
Nie ma co, dzięki za podsumowanie, naprawde myślałem, że jesteś równy gość. Ale cóż, nigdy nie wiadomo coś się pod kimś kryje.Isbi pisze:A co do cwaniakow to najwiekszym jestes tu chyba TY!! Caly czas Kozaczysz, krytykujesz wszystko, a chwalisz tylko to co masz...
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
moim zdaniem wojtek ma racje... jak ktos mysli ze jest kozak i dobrze lata to niech lata na MX... (tam nie trzeba prawka a jedynie licencje B jezeli to puchar, a na pierwszy PZM wogole nie trzeba). Crosscountry też nic nie trzeba. Enduro to już poważna sprawa jak ktoś był to wie że to nie takie łatwe jeżeli chce sie kwalfikować w czasówkach. (Absolutnie nie podważam waszych umiejętności poprostu mówie że to nie takie łatwe a nie wiem jak latacie). Czasami jak jest puchar PZM to nie trzeba zarejestrowanej fury ani prawka ale w tym roku zdarzyło się to TYLKO JEDEN RAZ.
BLUE RIDER
-
Autor tematumotochłopiec
- Do odcięcia!
- Kontakt:
nie jest rowny bo nie stanął po Twojej stronie i nie przyznał CI racji ?MXrool pisze: Nie ma co, dzięki za podsumowanie, naprawde myślałem, że jesteś równy gość. Ale cóż, nigdy nie wiadomo coś się pod kimś kryje.
Bubba a moze ktos nie trenuje Mx tylko enduro ?? ja np nie mam gdzie trenowac Mx bo daleko mieszkam od torow a mam rozne ciekawe tereny lasy itp wiec wole enduro a nie MX
-
Autor tematumotochłopiec
- Do odcięcia!
- Kontakt:
-
Autor tematumotochłopiec
- Do odcięcia!