ISDE 2006
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Ale z tego co wyczytałem na enduro.pl to tylko 3 sprzęty miały awarie reszta to efekt upadków.Drobka27mx pisze:stary one byly na amen zaje.....chane np taki mattilla czy przybysz to katy w ciulBaRy pisze:Kuźwa wstyd jak diabli.
I już nie ważne czy oni zajeżdżonymi parchami jechali czy HMy miały wady.
dziwne co roku nowe byly bo stare zajechane a teraz remont i co?! i 7 nie konczy jakos w zeszlym roku NA NOWYCH wszyscy skonczyli
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
Słuchajcie, ale to że Qurak leciał zajechaną furą Matilli to pryszcz. Z tego co gadałem z Łukaszem wczoraj to żarcei mieli takie żę non stop zawodnicy chodzili głodni. Dlatego musieli codziennie brać 25$ i szli sobie kupić coś normalnego- porażka. Kontuzje to tylko dwie. Dojechały 2 HONDY i YAMA SZustera.
KTM 125SX '10 :]
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
takie jedzenie?! tz? malo dawali ,super nie dobre czy co?:D
Nie powiedzial bym ze to nic ze mial fure po matilli to tak jakby...... RC przez powiedzmy 2 lata jezdzil swoja rmz-ta a potem makia dalo by ja tadesco smieszne? ? moze i tak ale tak samo bylo w przypadku quraka
a co sie stalo temu Skoralusowi??? bo Świder miał rane<tez smieszne story ze strony organizatorow ze musial sam dojezdzacz taka reka>
Nie powiedzial bym ze to nic ze mial fure po matilli to tak jakby...... RC przez powiedzmy 2 lata jezdzil swoja rmz-ta a potem makia dalo by ja tadesco smieszne? ? moze i tak ale tak samo bylo w przypadku quraka
a co sie stalo temu Skoralusowi??? bo Świder miał rane<tez smieszne story ze strony organizatorow ze musial sam dojezdzacz taka reka>
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199