Nareszcie Was znalazłem!
-
Autor tematumx_563
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Nareszcie Was znalazłem!
Jestem entuziasta MX wychowanym i mieszkajacym w Kaliforni. Bardzo zawsze bylem ciekawy co i jak z Motocrossem w Polsce. Nareszcie was znalazlem!
Mam 32 lata. Wyjechalem z Polski w r1981 wiec odrazu ustrzegam ze slabo pisze po polsku i czesto beda bledy.
Obecnie jezdze na RM250 r2004.
W Polsce mialem okazje pojezdzic na torze TNT w Lomiankach i kiedys blisko Krakowa gdzie wynajolem KTMa. Mam nadzieje ze z kazda wizyta do Ojczyzny bede mogl w jakis sposob poszalec (mam glownie na mysli MX)! Licze rowniez na to ze po przez ta strone bede mogl nawiazac jakies znajomosci w Polskim swiecie MX.
Mam 32 lata. Wyjechalem z Polski w r1981 wiec odrazu ustrzegam ze slabo pisze po polsku i czesto beda bledy.
Obecnie jezdze na RM250 r2004.
W Polsce mialem okazje pojezdzic na torze TNT w Lomiankach i kiedys blisko Krakowa gdzie wynajolem KTMa. Mam nadzieje ze z kazda wizyta do Ojczyzny bede mogl w jakis sposob poszalec (mam glownie na mysli MX)! Licze rowniez na to ze po przez ta strone bede mogl nawiazac jakies znajomosci w Polskim swiecie MX.
-
- VIP
- Motocykl: GSXR 750 K0
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
MX w polsce rozwija sie na chwile obecna dosyc dynamicznie o czym swiadcza artykuly w telewizji, ze stajemy sie problemem w lasach Ogolnie jest coraz wiecej torow, w szybkim tempie rosnie liczba amatorow (w ostrowie w 98 bylo okolo 4 - 5 ludzi na chwile obecna jest ponad 30 i ciagle przybywa). Jedyny nasz problem to ceny czesci i akcesoriow, ktore jesli nie masz znajomosci i dostepu do rynku zagranicznego (najlepiej usa) sa CHORE ! Ogolnie to zapraszamy cie do nas, napewno bedziesz mial z kim polatac na poziomie
Pozdro
Pozdro