SPRZĘT Z USA
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Było CRF 250, YZ 125, YZF 250
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- VIP
- Motocykl: SXF 350
- Kontakt:
http://www.btosports.com/thumb/phpThumb ... mbatyz.jpg
cena ok 140$ z przesyłką... ale to moze sie zmienic! bo jeszcze nei znam dokładnej ceny ze sklepu i cena przesyłki zalezy od ilości
cena ok 140$ z przesyłką... ale to moze sie zmienic! bo jeszcze nei znam dokładnej ceny ze sklepu i cena przesyłki zalezy od ilości
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: e ponad wszystko
Kajec a zobaczyłbyś po ile w tym ''katalogu'' co załatwiasz, były by jakieś butki np. TECH6, TECH8, THOR QUADRANT
Ostatnio zmieniony wt, 2 paź 2007, 21:20 przez Bart03, łącznie zmieniany 1 raz.
Motocross#Supermoto#Speedway#RPF#FMX
>FSW<
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Może to nie taka różnica ale ja za 500 mogę mieć wypasiony komplet Monstera z pokrowcem i wszystkimi naklejkami oprócz pól nr.No to fakt że rozbieżność cen jest dosyć duża, niektóre modele w dobrych cenach a niektóre to po prostu kosmos. Szkoda ze te które mi sie podobają są powyżej 600zł
Wogóle jeśli chodzi o okleiny do jakiejkolwiek nowszej crossówki to jest duża szansa że mam na miejscu, a jeśli nie to mogę ściągnąć w konkurencyjnych cenach. Link do aukcji allegro mam w podpisie.
Pzdr
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF 250 '07
Siema!!
Widzę, że co nie którzy są juz zaprawieni w temacie sprowadzania rzeczy ze stanów, powiedzcie mi macie jakies doswiadczenia z celnikami, zeby sie przyczepili do czegos i wlepili wam cło? Mowa oczywiscie o przesylce, nie bezposrednio ze sklepu, tylko paczke wysle mi ciotka ...
Przesylka bedzie dosyc spora, 5 kapci+ inne pierdoly jak myslicie przyczepią sie czy lepiej nie ryzykowac?
Jakie sa konsekwencje tego jesli sie przyczepia?
pozdrawiam
Widzę, że co nie którzy są juz zaprawieni w temacie sprowadzania rzeczy ze stanów, powiedzcie mi macie jakies doswiadczenia z celnikami, zeby sie przyczepili do czegos i wlepili wam cło? Mowa oczywiscie o przesylce, nie bezposrednio ze sklepu, tylko paczke wysle mi ciotka ...
Przesylka bedzie dosyc spora, 5 kapci+ inne pierdoly jak myslicie przyczepią sie czy lepiej nie ryzykowac?
Jakie sa konsekwencje tego jesli sie przyczepia?
pozdrawiam