SPRZĘT Z USA

Jeśli nie znalazłeś kategorii dla Twojego tematu pisz tu.
BaRy
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków
Motocykl: CRF 250 R7
Styl jazdy: Motocross
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:
Status : Offline

Post autor: BaRy » śr, 13 gru 2006, 14:09

Kaze pisze:Wielkie dzięki za zainteresowanie sprawą. Tylko troche bez sensu dla jednych butów i bluzy robić taką akcje, czy naprawde nikt nie chce kupić sobie raz tańszych ciuchów w USA
Kaze ja się piszę na nowy komplet ciuchów.

Znalazłem taki komplecik rekawice, spodnie i bluza za 142 $ ale być może idzie gdzieś go taniej poszukać.

O taki:

Honda MX Coalition #77

Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać ;)
Mój niestety nie nadążył na whoopsach :(

Autor tematu
KTM450SX
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Post autor: KTM450SX » śr, 13 gru 2006, 15:16

Witam !!!
Do tego dolicz przesyłke i nocne modlitwy żeby cła nie przywalili to może wyjdzie taniej od tego co ja zaproponowałem :D Co do oferowanych kompletów co zamieściłem foty dogrywam ostatnie szczegóły i cena może uledz niewielkiej zmianie chociaż nie musi. Czyli "KAZE" mam rozumieć że ty byś się na taki komplecik pisał ? I w takich kolorach czy coś innego ? I który komplet :)

Kaze
Stewart? Zmienia mi opony!
Stewart? Zmienia mi opony!
Motocykl: może kiedyś

Post autor: Kaze » śr, 13 gru 2006, 16:02

Ja na komplecik już niestety nie, bo dostałem wczoraj inny. Ale na inne ciuchy z USA sie pisze jeżeli jest taka możliwość. Żeby to wszystko ładnie spakować i rozesłać. Wtedy koszt wysyłki wyjdzie tyle co nic i warto sie w to bawić.
Kurna Bary gdzie taki fajowy komplecik znalazłeś za taką kase??? To mi sie podoba, git ciuszki i jeszcze za taką kase.

Autor tematu
KTM450SX
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Post autor: KTM450SX » śr, 13 gru 2006, 16:33

heh właśnie w tym jest problem że tak każdy myśli że najlepiej zebrać dużo osób i wtedy zamówić a to raczej w niczym nie ułatwi a wręcz utrudni.... więcej kompletów to już ilość handlowa a wtedy to już tylko pielgrzymka do urzędu celnego a co za tym idzie koszty takie że odechce się każdemu bawić w sprowadzanie ... niestety nie jest z tym tak całkiem łatwo bo jakby tak było każdy by rozkręcał swój własny interes... jakbym sprowadzał to jednorazowo max 2-3 komplety ...

BaRy
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków
Kontakt:

Post autor: BaRy » śr, 13 gru 2006, 17:07

Kaze o tu go znalazłem:
http://www.mxdirtrider.com/h-products/p ... nda-hc.htm

Myślałem jeszcze o TLD bo to też extra firma i przedewszytkim nie tak popularna u nas :!: :!:

Może chociaż ich kask sobie strzele tylko muszę sprawdzić czy ma homologacje na Europe a jak nie to Lazer.
Czy ktoś wie jaka firma robi kaski dla FOXa i THORa :?:

KTM450SX tu nie chodzi o cenę kompletu który oferujesz.
Poprostu skoro kupuje sobie nowy komplecik to chcę sobie wybrać taki który mi się podoba i napewno nie z tak jasnymi kolorami :!:

Wiadomo że hurtowo nie będziemy tym handlować, mój ziomek ściąga od kumpla z USA wiele gratów i jakoś tam mu się udaje, teraz ściągną sobie silnik do CRki.
I jak tu na 4um nie wjdzie to jego poproszę.

A powiedz tylko czy sam buzer byś opchnoł, za ile i co to konkretnie za model :?:
Szukam buzera, który nie ma zby rozbudowanych naramienników.

Honda MX Coalition #77

Autor tematu
KTM450SX
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Post autor: KTM450SX » śr, 13 gru 2006, 17:55

Spoko nie ma problemu. A co do kolorów to dobrze że przypomniałeś bo zapomniałem powiedzieć że ten który zamieściłem to tylko przykładowy i są również inne które się postaram później wrzucić. Ja to będe brał z normalnej firmy tylko jeszcze chodzi o to czy uda się cło ominąć bo z tym jeszcze nie jest pewne. Co do buzera to spróbuje się zorientować.

Tuxkiller
Gdzie jest sprzęgło?
Gdzie jest sprzęgło?
Motocykl: CR250 '99
Kontakt:

Post autor: Tuxkiller » sob, 23 gru 2006, 19:31

Witam, oferta jeszcze aktualna? bo chciałbym buciki sporowadzić :)) dajcie znac

piasektt
Do odcięcia!
Do odcięcia!
Motocykl: YZ250F
Kontakt:

Post autor: piasektt » czw, 18 sty 2007, 15:58

jest to aktualne jeszcze

BaRy
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków
Kontakt:

Post autor: BaRy » czw, 18 sty 2007, 17:24

Ja będe sprowadzał sobie graty z USA przez mojego ziomka który tam studiuje.
Zamawiam najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu, dogrywam jeszcze kwestie płatności itd.
Decyduje się chyba na przesyłke drogą morską czyli około 6 tygodni.
Jak by ktoś chciał to mogę poszerzyć zamówienie tylko musieli byście mi zaufać i wpłacić kase bo ja nie będe wykładał.
I trzeba uwzględnić pare $ dla mojego kumpla za fatyge.

Honda MX Coalition #77

SarS_S
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Post autor: SarS_S » pt, 19 sty 2007, 23:13

jak mozesz to odezwij sie na gg: 3757963. Chcialem wziasc koszulki Alpinestars ktorych niestety w polsce nie moge dostac:/

mx_563
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków

Post autor: mx_563 » śr, 24 sty 2007, 22:18

Witam,

Bardzo przepraszam ze tyle czasu minelo od kad sie odezwalem. Za duzo mam obowiazkow.

Pozprawdzalem wszystkie PW i zpisalem wasze zachcianki. Zrobilem tabele i wpisalem ceny. Oto pare waznych notatek...

* Wielu z was juz zna Amerykanskie sklepy internetowe gdzie mozna towar crossowy kupic. Odrazu zobaczycie ze jest roznica w ich cenach a "moich" cenach. Bierzcie pod uwage ze towar musi byc pierw do mnie przyslany (to kosztuje), a wtedy dopiero ja moge wam wyslac (tez kosztuje).

* bardzo trudno jest zprawdzic ceny przesylek. Trzeba znac wage towaru a nie zawsze jest to takie proste. Moglem tylko zgadywac....na przyklad paczka z butami crossowymi...okolo 4-5 kilo (???). Wiec podane sa zblizone ceny. Jak bedziecie gotowi na kupno to mozemy sie konkretnie dogadac.

* Zpisalem wasze nazwy z forum ale w zkruconej formie. Staralem sie dyskretnie przedstawiac wasze potszeby.

* Wykonanie zakupu wyobrazam sobie tak...gdy ktos sie zglosi juz na serio, to ja dam ogloszenie na EBAY i bedzie mozna kupic i zaplacic PAYPAL-em. Wymaga to zapisania sie na EBAY i PAYPAL ale jest to jedyny miedzynarodowy bezpieczny i prosty sposob zalatwienia transakcji. W sumie sie nie znamy. Uzywajac EBAY bedziecie mieli troche spokoju ze wszystko jest w pozadku (tam sie mozna zglosic jesli sa problemy). Ja juz troche uzywam ebay i mam same dobre comentarze od kupcow i sprzedawcow. (tytul towaru moge dac kodem aby tylko odpowiednia osoba znalazla ogloszenie i mogla kupic...bez konkurencji...na przyklad spodnie moga byc pod haslem 12345XXX56)

* nie moge dac wam gwaranji ze jakis celnik sie nie czepi paczek. Ja bede mogl wam towar przepakowac, po odcinac metki, i nawet napisac wam list typu "hej stary, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...." itd. Mysle ze w ten sposob pokaze ze jest to prawdziwy prezent. Ale sugeruje aby nie przeginac paly. Paczka pelna czesci motocyklowych to napewno bedzie zatrzymana. Albo duze podlo ciuchow. Trzeba byc ostroznym.

Dobra, koniec gadania. Oto lista...(wybaczcie ale troche po Angielsku tam napisalem bo mi tak latwiej bylo)

http://i146.photobucket.com/albums/r269 ... com_pl.jpg

PS: Hej SarS_S, tutaj ciuchow crossowych Alpinestars tez nie ma. Sa tylko buty (no i ewentualnie t-shirts, czapki i takie zwykle zeczy).

Tuxkiller
Gdzie jest sprzęgło?
Gdzie jest sprzęgło?
Motocykl: CR250 '99
Kontakt:

Post autor: Tuxkiller » sob, 10 lut 2007, 21:45

widze ze temat ruszył po dłuższej przerwie, a mam pytanie czy ktoś zamiawiał buty z USA (same buty) i ile go wyszla przesylka? czy lepiej oplaca sie miec kogos zaufanego w USA czy odrazu przesylac tutaj. I oplaty celne ile mogą wynosić? bo jakbym kupil w sklepie w USA i wybral mozliwośc płatności przy odbiorze to wyjdzie mnie i tak taniej niż w polsce? (w polsce buty AXO SR-4 kosztuja ok. 550zl a w USA 330 zl)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na kazdy temat”