Kompletuje strój
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Ja bym też wybrał Alpinestar, i chyba Tech 8. Z tego co widzę, to większość profi ciągle jeszcze używa Tech 8. A w jednej z gazet amerykańskich wyczytałem opinię, że owszem Tech 10 są zajebiste, ale w cale nie lepsze (nie są wygodniejsze i trwalsze) od Tech 8. Też bym wybrał Tech 8. Na pewno sprawdzone.
Nikasil.pl
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Wiesz co rób jak chesz. Ja wiem tyle, wszyscy znajomi [mowa o zawodnikach z MP z motocrossu, a nie o amatorach], którzy mieli nowe Techy 8 nie byli zadowoleni i kupili teraz Techy 6. Z ich opowiadań wynika, że 6 są lepsze i trwalsze od 8. A Tech 10 no już wiadomo, but z najwyższej półki no i znów się pochwale co kolega mówił, który ma te buty. Więc powiedział, że są zajefajne, bardzo wygodne no i je ogólnie chwalił.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
Tak sobie czytam i wnioskuje że praktycznie zdania są bardzo podzielone. Jeden stawia na TECH 10 drugi mówi że są do dupy, trzeci na TECH 6 etc, etc. Ja zdecyduje się chyba jednak mimo wszystko na FOX Pro Forma bo czytałem pozytywne opinie zawodników oraz są zdecydowanie ładniejsze od Alpinów (mały szczegół ale dla mnie ważny). Pozatym to jestem amatorem i chyba to czy kupie TECH 8 czy FOXach nie bedzie miało znaczenia bo są to buty z najwyższej półki....
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
No i bardzo dobrze, że wybrałeś te buty i masz własne zdanie na ten temat. Tak naprawde wszystkie z tych modeli są bardzo podobne do siebie. Ja korzystam z butów Fox Pro Forma i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Nie psują się, można je dobrze dopasować do nogi po przez precyzyjne regulacje pasków, a chyba co najważiejsze to to, że nigdzie mnie nie upijają i są wygodne. Mają bardzo mięciutką wyściułke wewnątrz i wkładke. Naprawde polecam wszystkim!
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60