Co sadzicie o tej zbroji??
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: SX 125 07'
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Polecam Wszystkim:
Zbroję SixSixOne Pressure Suit... jeżdżę w niej już od 3 miesięcy...
Naprawdę świetna...zaliczyłem pare gleb i w jednej wypuntowałem nawet drzewo i naprawdę nie żałuje że ją kupiłem...
Wady:
-pas nerkowy trzeba poprawiać ponieważ potrafi się bardzo dziwnie ułożyć na brzuchu... ;] ale to nie jest wielka wada...nic strasznego
Zalety:
-świetna ochrona (wpadłem bokiem na drzewo więc wiem ;])
-ochraniach na klate pomimo tego że jest z jakieś elastycznego plastiku + jakaś pianka i cooling' to bardzo dobrze radzi sobie z uderzeniami, naprzykład grubymi gałęziami o czym mogłem się przekonać...
-ten buzer ma praktycznie same zalety (konstrukcja, bdb siatka, rozmieszczenie ochraniaczy, sposób zakładania, miodzio
Naprawdę polecam dla ludzi którzy chcą czuć się bezpiecznie na swojej maszynie...
Zbroję SixSixOne Pressure Suit... jeżdżę w niej już od 3 miesięcy...
Naprawdę świetna...zaliczyłem pare gleb i w jednej wypuntowałem nawet drzewo i naprawdę nie żałuje że ją kupiłem...
Wady:
-pas nerkowy trzeba poprawiać ponieważ potrafi się bardzo dziwnie ułożyć na brzuchu... ;] ale to nie jest wielka wada...nic strasznego
Zalety:
-świetna ochrona (wpadłem bokiem na drzewo więc wiem ;])
-ochraniach na klate pomimo tego że jest z jakieś elastycznego plastiku + jakaś pianka i cooling' to bardzo dobrze radzi sobie z uderzeniami, naprzykład grubymi gałęziami o czym mogłem się przekonać...
-ten buzer ma praktycznie same zalety (konstrukcja, bdb siatka, rozmieszczenie ochraniaczy, sposób zakładania, miodzio
Naprawdę polecam dla ludzi którzy chcą czuć się bezpiecznie na swojej maszynie...
KTM SX 125 07' - trainin....
-
- Gdzie jest sprzęgło?
nom cena niezła ale moge miec ja ciut taniej,
ale nie zwracajmy chwile uwagi na cene,chociaz to bardzo wazne kryterium w podjęciu decyzji kupna ...
skupmy sie na zaletach i wadach tych produktów,
wydaje mi sie ze 661 jest lepszy pod względem wentylacji(gruba siatka)
z kolei Alpina to bezpieczniejszy sprzęt,
ale to tylko moja opinia i na podstawie zdj. , nie mialem stycznosci z tymi
produktami
chcialbym uslyszec opinie posiadacza tego gadzetu , jego opinia napewno pomoglaby mi podjąć decyzje o kupnie...śmiga ktoś z was w Alpinie?
obecnie mam zbroje utika,nie bardzo jestem z niej zadowolony,obsuwajace sie ochraniacze łokci,urywające sie paski,ogólnie kiepska jakość wykonania
Dodam ze dopiero zaczynam przygode z MX , lepiej póżno niż wcale
Pozdr
ale nie zwracajmy chwile uwagi na cene,chociaz to bardzo wazne kryterium w podjęciu decyzji kupna ...
skupmy sie na zaletach i wadach tych produktów,
wydaje mi sie ze 661 jest lepszy pod względem wentylacji(gruba siatka)
z kolei Alpina to bezpieczniejszy sprzęt,
ale to tylko moja opinia i na podstawie zdj. , nie mialem stycznosci z tymi
produktami
chcialbym uslyszec opinie posiadacza tego gadzetu , jego opinia napewno pomoglaby mi podjąć decyzje o kupnie...śmiga ktoś z was w Alpinie?
obecnie mam zbroje utika,nie bardzo jestem z niej zadowolony,obsuwajace sie ochraniacze łokci,urywające sie paski,ogólnie kiepska jakość wykonania
Dodam ze dopiero zaczynam przygode z MX , lepiej póżno niż wcale
Pozdr
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
Różnią się też jakością wykonania, twardością plastiku i wygodą użytkowania.Daiman pisze:Wg mnie to wszystkie plastikowe buzery to praktycznie to samo. Różnią się wyglądem i ilością dziur dla chłodzenia. Reszta to to samo ...
A ten FOX R3 Roost jakościowo stoi na najwyższym poziomie... może mogłby być ciut sztywniejszy.