Co sadzicie o tej zbroji??
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
jagadal, polecam tą najbardziej. na utike nie patrz nawet chyba ze chcesz cos na 1 sezon. Aha i nie patrz tez na ochrone obojczyków bo obojczyki nie łamia sie od kamieni tylko od upadków na bark (wiem bo złamałem). Solidna, przewiewna, super wyglad, dobra ochrona, wiele regulacji prosty pas nerkowy i odpinany żółw. Ochrone w 661 masz pełną a i na szosie kolesie w tym mykają
http://www.motox.com.pl/sklep/product_i ... ucts_id=78
http://www.motox.com.pl/sklep/product_i ... ucts_id=78
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
"Face your fears. Live your dreams"
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZ 125
Buzer
Co myślicie o buzerach SIXSIXONE np. o modelu defender adult ??
"Tam gdzie kończy się asfalt zaczyna się przygoda"
"Ofiary dla Boga prędkości"
"Ofiary dla Boga prędkości"
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: SX 125 07'
- Kontakt:
Zalety:Czy ktoś wypowie się na temat tego buzera??
Przepraszam za duże zdjęcia
Wydaje mi sie że jest nie gorsza od UFO SKORPION. Pytam bo nigdzie nie znalazlem zadnego opisu tej zbroi.
- bardzo dobrze chroni ciało przed urażeniami
Wady:
- szwy się szybko prują
- niewygodna
- srebrne zapinki mieszczące się na ochraniaczu barków ( te śrubki ) często poprostu się wykręcają i odpadają... jest chyba możliwośc kupienia takich ale pewnien nie jestem....
- zapinana na środku klatki piersiowej - obniża to znacznie bezpieczeństwo twojej klaty
KTM SX 125 07' - trainin....
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: aReMZi tufifti K8
- Kontakt:
Witam
Czy mógłby ktoś pomóc mi wybrać buzer ? Zastanawiam się aktualnie nad: THOR AFTERSHOCK 2006 or ACERBIS BOMBER.
O ile o BOMBERze słyszałem wiele dobrogo to o tym THORze nie wiadomo mi nic a wyglada na ciekawą propozycje
THOR AFTERSHOCK
ACERBIS BOMBER
Jakieś sugestie ?? Który z nich jest "konkretniejszy". Jak nietrudno się pewnie domyślić to zależy mi na przyzwoitej ochronie.
Pozdrawiam
Czy mógłby ktoś pomóc mi wybrać buzer ? Zastanawiam się aktualnie nad: THOR AFTERSHOCK 2006 or ACERBIS BOMBER.
O ile o BOMBERze słyszałem wiele dobrogo to o tym THORze nie wiadomo mi nic a wyglada na ciekawą propozycje
THOR AFTERSHOCK
ACERBIS BOMBER
Jakieś sugestie ?? Który z nich jest "konkretniejszy". Jak nietrudno się pewnie domyślić to zależy mi na przyzwoitej ochronie.
Pozdrawiam
-
- Amator leśnych szlaków
Siema
Jankiel! ja posiadam Buzer Thora dokladnie ten http://www.4bikes.pl/product_info.php?c ... cts_id=598
i powiem Ci ze jest dobry super wyglada jest dosc lekki ale srednio wygodny lubi sie obsuwać!
Jak bym mial teraz wybierac to bym wybral Acerbis wystarczy dodac ze Steven Everts w tej firmie jezdzi:) no i inni go chwala;)
pozdrawiam Radek
Jankiel! ja posiadam Buzer Thora dokladnie ten http://www.4bikes.pl/product_info.php?c ... cts_id=598
i powiem Ci ze jest dobry super wyglada jest dosc lekki ale srednio wygodny lubi sie obsuwać!
Jak bym mial teraz wybierac to bym wybral Acerbis wystarczy dodac ze Steven Everts w tej firmie jezdzi:) no i inni go chwala;)
pozdrawiam Radek
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki RM 250 K9
- Kontakt:
Ja latam w takim bomberze od stycznia.Jedyną wadą są wyrwające się pianki w okolicach szyji.Kolega też ma bombera i u Niego to samo także ten Typ tak ma.W sumie czy z piankami czy bez nie odczuwam różnicy.Buzer jest wygodny(jeśli tak to można nazwać:-)...jak każdy buzer)po kilku minutach jazdy już go nie czuć.Moim zdaniem za te pieniądze to warto.Jak jeździsz w enduro i chcesz kompletować strój to nie wiem czy nie lepszym wyborem byłaby zbroja...nawet ten datex powyżej.Na tor buzer ale do latania po lasach wydaje mi się że lepsza zbroja.
Najgorsze co może Cię spotkać to brak TOTALNEGO POWERA