Co sadzicie o tej zbroji??
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Wypowiadam się: ochrona pleców doskonała, należy pamiętać, że klatka piersiowa to nie wszystko...DOBERMAN ma na plecach żółwia jak już wcześniej pisałem i spełnia on celująco swe zadanie. Ze względu na tego żółwia zbrojkę zakładam tylko pod ciuchy. Co do ochrony klatki to też jestem zadowolony Zbrojka ta ma "zintegrowany" pas nerkowy. Odpada kolejny problem kupowania oddzielnego pasa i tworzenia tematów "jaki pas wybrać" hehehe. Myślę że za 400 możecie wysępić po cenie zimowej. Nie kupujcie badziewia na siatce.KTM450SX pisze:tak tak konkretniej wygląda , przynajmniej moim zdaniem... ten AXO DOBERMAN jest do kupienia za 429zł bo są przeceny w sklepach z 600zł no ale na jego temat musiałby by się wypowiedzieć ktoś kto jej używa i jest w stanie porównać do innych bo z tego co sam widziałem na fotkach to nie byle co ....
YZ 250 F
# 22
# 22
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Ćwiara YZF
- Kontakt:
napisz jaka ty masz ochrone barkow w tym buzeze zerowa jakies kawaki plastiku ktore przesowaja sie jak chca tak samo jest z lokciami jak zaloze siatke jestem pewny ze wszystko jest na swoim miejscu a ty jak zalozysz lokcie to albo je tak sciskasz az krew nie dochodzi do dloni i sie nie przemieszczaja albo masz je lozno zalozone i sie przy kazdym sytkiem z ziemia sie przesowaja wiec nie pisz ze siatki to bedziewiePływak 22 pisze: Nie kupujcie badziewia na siatce.
www.INTER-CROSS.pl ----> najlepsze marki w jednym miejscu
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
SKLEP MX _________ALLEGRO ________FIRSTRACING ________RISK RACING
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
Co Wam powiem to Wam powiem, ale ja chociaż nie przepadam za tą marką - mam buzer FLY Stosunek jakości do ceny jest wyśmienity. Widziałem podobne odlewy polisporta i jeszcze jakiejś firmy ale z zupełnie inngo plastiku. Ten jest przezroczysty, gruby i twardy, ale do pewnego stopnia da się zgiąć. Ma fajne chromowane naramienniki. No jak za 160zł + przesyłka (bo tyle dałem za nowy) to już więcej chcieć nie mogę.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
"nie wydaje mnie sie "
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
ten model UFO przeznaczony jest do downhilu ale jezdza tez ludzie w tym na moto pewnie jak to UFO dobre wykonanie
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Hormon sam sie na niego czaje i zastanawiałem sie nad Alpinestars Bionic SP Vest - problem w tym że jest 2razy droższy i to typowy ochraniacz na plastika wiec chyba odpada. Jak bede miał troche kasy to biore 661. Co do tego czy grzeje to ponoć ładny piecyk jest - kumepl jeździ na rowerku w nim i w upały ponoć kiepsko.