Co sadzicie o tej zbroji??
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki DR 125&Honda CR 125
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Re: Co sadzicie o tej zbroji??
ale ona chyba nie ma zadnej ochrony na brzuch, jak tak patrze na to zdjecie?KudleY pisze:Wypowiadałem się już na temat zbroi 661 Pressure Suit w kilku postach: szukaj.ooryginall pisze:Mógł by ktoś napisać czym się różnią te 2 zbroje: SixSixOne zbroja Pressure Suit a SixSixOne zbroja Comp Suit ? Prosił bym także o wypowiedź na temat tych zbroi : SixSixOne zbroja Core Saver (Metal Mulisha) i tej SixSixOne zbroja Assault Pressure Suit
Ale według mnie różnic dużych nie ma między Pressure Suit a Comp Suit choć ja mam styczność tylko z modelem Pressure.
napiszę jeszcze raz: Pressure Suit i tylko Pressure Suit jeśli zbroja. Brak wad i liczność zalet czyni tą zbroję najlepszym w swojej klasie
Gorąco Wszystkim Polecam
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: HONDA CRM 125
- Kontakt:
Tak właśnie myślałem nad L bo M już raczej za mała będzie. Gadałem z kolegą który jest podobnej postury jak ja, on ma zbroję Datex rozmiar S i mówił ,że leży idealnie także na wszelki wypadek chyba zamówię o rozmiar większą czyli L .
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: SX 125 07'
- Kontakt:
Zaliczyłem parę gleb i paciaków i mnie chroni doskonale (na front również ostatnio w twardym piachu) mimo tego że brzuch chroniony tylko przez pas nerkowy.Niosąca pisze:ale ona chyba nie ma zadnej ochrony na brzuch, jak tak patrze na to zdjecie?KudleY pisze:Wypowiadałem się już na temat zbroi 661 Pressure Suit w kilku postach: szukaj.ooryginall pisze:Mógł by ktoś napisać czym się różnią te 2 zbroje: SixSixOne zbroja Pressure Suit a SixSixOne zbroja Comp Suit ? Prosił bym także o wypowiedź na temat tych zbroi : SixSixOne zbroja Core Saver (Metal Mulisha) i tej SixSixOne zbroja Assault Pressure Suit
Ale według mnie różnic dużych nie ma między Pressure Suit a Comp Suit choć ja mam styczność tylko z modelem Pressure.
napiszę jeszcze raz: Pressure Suit i tylko Pressure Suit jeśli zbroja. Brak wad i liczność zalet czyni tą zbroję najlepszym w swojej klasie
Gorąco Wszystkim Polecam
5!
KTM SX 125 07' - trainin....
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Ktm exc 125
Znalazłem podobną zbroje do AXO DOBERMANA
I jestem ciekawy czy jest dożo gorsza od niego, może ktoś z was używał takiej zbroi?
http://allegro.pl/item648828063_zbroja_ ... ution.html
I jestem ciekawy czy jest dożo gorsza od niego, może ktoś z was używał takiej zbroi?
http://allegro.pl/item648828063_zbroja_ ... ution.html
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki DR 125&Honda CR 125
No tylko jak sie brzuchem kiere pogniecie to moze nieco gorzej byc (choc lepiej niz jak sie bez niczego jechalo..) ale to juz bede miec potem pare pytan jak do jezdzenia juz wroce
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Ktm exc 125
A co sądzicie o tej zbroi ? Opłaca się kupić ? Czy może lepiej dołożyć 200 zł i kupić dobermana od AXO
Dirt Bike Evolution
Dirt Bike Evolution
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: to fajna rzecz
Witam - podepne sie
Poszukuje pancerza, raczej twardego i mocnego. Powienien miec "zolwia" na plecach, ale powinien byc rowniez w miare wygody, przewiewny i "nierozlatywujacy sie" - w sensie nie taki z 45 elementow, z ktorych kazdy potem lata w swoja strone
Zastanawiam sie nad Axo Dobermann, Acerbis Koerta Naked lub Ufo Valkyrie.
(no chyba, ze ktos ma inne, ciekawe propozycje)
Jesli o Ufo chodzi, to jakos nie usmiecha mi sie go wozic pod bluza - wyglada na dosc goracy.
Mam jakies dziwne wrazenie, ze oslona na bark mocowana na paski w Dobermannie pomimo wiekszych rozmiarow jakos slabiej to ramie ochroni, gdyz nie przeniesie tak energi na reszte jak np. Valkyrie. A moze to w ogole nie ma sensu? - bo i tak barku nie ochroni i wtedy najlepiej sprawdzilaby sie Koerta Naked?
Ciekawie wydaja sie rowniez EVS Revo 5 i Troy Lee Body protector, ale oba nie maja chyba "zolwika" i czy ten pierwszy nie jest przypadkiem za "miekki"?
Jesli ktos mial blizszy kontakt z poniektorymi z podanych sprzetow i moze sie podzielic spostrzezeniami, lub mialby jakas opinie do wyrazenia bylbym wdzieczny.
Poszukuje pancerza, raczej twardego i mocnego. Powienien miec "zolwia" na plecach, ale powinien byc rowniez w miare wygody, przewiewny i "nierozlatywujacy sie" - w sensie nie taki z 45 elementow, z ktorych kazdy potem lata w swoja strone
Zastanawiam sie nad Axo Dobermann, Acerbis Koerta Naked lub Ufo Valkyrie.
(no chyba, ze ktos ma inne, ciekawe propozycje)
Jesli o Ufo chodzi, to jakos nie usmiecha mi sie go wozic pod bluza - wyglada na dosc goracy.
Mam jakies dziwne wrazenie, ze oslona na bark mocowana na paski w Dobermannie pomimo wiekszych rozmiarow jakos slabiej to ramie ochroni, gdyz nie przeniesie tak energi na reszte jak np. Valkyrie. A moze to w ogole nie ma sensu? - bo i tak barku nie ochroni i wtedy najlepiej sprawdzilaby sie Koerta Naked?
Ciekawie wydaja sie rowniez EVS Revo 5 i Troy Lee Body protector, ale oba nie maja chyba "zolwika" i czy ten pierwszy nie jest przypadkiem za "miekki"?
Jesli ktos mial blizszy kontakt z poniektorymi z podanych sprzetow i moze sie podzielic spostrzezeniami, lub mialby jakas opinie do wyrazenia bylbym wdzieczny.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Szybki
SixSixOne zbroja Pressure Suit Youth (dla dzieci),co oniej myślicie
Kupuje sobie zbroję coś porządnego ,czy jest coś lepszego czy to mogę kupić?na luzie
Kupuje sobie zbroję coś porządnego ,czy jest coś lepszego czy to mogę kupić?na luzie
HONDA CR 125
http://bikepics.com/members/Mint/
Sprzedam Okleinę na AirBoxa do Hondy Cr 125 Tanio! PW
http://bikepics.com/members/Mint/
Sprzedam Okleinę na AirBoxa do Hondy Cr 125 Tanio! PW
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Honda crf 250 '07
Ja używam Thor Impact rig se
http://www.dirtbikebitz.com/images/prod ... al_Red.jpg
rewelacyjna zbroja ! dużym plusem jest niesymetryczne zapiecie dzięki któremu przedni płat zbroi mamy w jednym kawałku, nie dzieli nam go żaden zamek. Zbroja przewiewna, bardzo dobrze układają się wszelkie ochraniacze.
http://www.dirtbikebitz.com/images/prod ... al_Red.jpg
rewelacyjna zbroja ! dużym plusem jest niesymetryczne zapiecie dzięki któremu przedni płat zbroi mamy w jednym kawałku, nie dzieli nam go żaden zamek. Zbroja przewiewna, bardzo dobrze układają się wszelkie ochraniacze.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: SUZUKI RM 125 09'
Ja raz miałem na sobie fox r3 i wcale go nie czuć jest bardzo wygodny!
polecam jak najbardziej, jego cena to od 299zł do 399zł.
polecam jak najbardziej, jego cena to od 299zł do 399zł.
Ostatnio zmieniony pn, 26 lip 2010, 11:11 przez adrian_dk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: EXC-R 450
- Kontakt:
Thor dobra zbroja, polecam zobaczyc Acerbis Koerta chroni znacznie lepiej niz wiekszosc zbroi- obojczyki, zebra etc.
Niedlugo bede mial porownanie wszystkich zbroi na rynku i moge dokladnie opisac co i jak , z fotami, dajcie mi troche czasu.
Niedlugo bede mial porownanie wszystkich zbroi na rynku i moge dokladnie opisac co i jak , z fotami, dajcie mi troche czasu.
Autoryzowany serwis i tuning zawieszeń KYB, Ohlins // Serwis: WP, Showa, Elka.Tuning marek: Racetech, Pro Circuit, Factory Connection<br>
http://www.lastlap.pl THOR, FOX, ASTERISK, SIDI, EVS, GAERNE, AIROH, 661 w super cenach!</br>
http://www.lastlap.pl THOR, FOX, ASTERISK, SIDI, EVS, GAERNE, AIROH, 661 w super cenach!</br>
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: chce wsiasc na YZ125 'min06
Witam,
zamierzam od wiosny wsiasc na motong i zastanawiam sie jaki kupic buzer/zbroje
chodzi mi o ochrone kregosłupa i o mozliwosci dołozenia ochraniacza kregow szyjnych
BTW.
Pozdro dla crossowcow ze wschowy po wczorajszej XIII, ostatniej rundze Mistrzostw Polski w Motocrossie pokazali klase jak zawsze W jednym z wyscigu Gracjan Siemionowicz ze Szczecina doznał nieszczesliwego wypadku ze złamanym biodrem i wstrząśnieniem mózgu trafił do szpitala ; biegu nie powtorzyli z powodu szarosci na dworze
pozdro
zamierzam od wiosny wsiasc na motong i zastanawiam sie jaki kupic buzer/zbroje
chodzi mi o ochrone kregosłupa i o mozliwosci dołozenia ochraniacza kregow szyjnych
BTW.
Pozdro dla crossowcow ze wschowy po wczorajszej XIII, ostatniej rundze Mistrzostw Polski w Motocrossie pokazali klase jak zawsze W jednym z wyscigu Gracjan Siemionowicz ze Szczecina doznał nieszczesliwego wypadku ze złamanym biodrem i wstrząśnieniem mózgu trafił do szpitala ; biegu nie powtorzyli z powodu szarosci na dworze
pozdro
السلام عليكم