Zgrupowania Marcina Wójcika - opinie...
-
- Rekord toru!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Siemaa Wszystkim! Oczywiście się dopisuje, że zgrupowanie było poprostu cool. Dużo się nauczyłem [zakrety, skoki, starty i wiele wiele więcej...]. Wszystko było SpoX, zachęcam wszystkich którzy nie byli, żeby przylecieli na najbliższe zgrupowanie, naprawde jest po co się na nim pokazać. Zachęcam!!!
Pozdrowienia dla wszystkich! Piszcie do mnie na gg: 9006787!
Mam prośbę, proszę każdą osobę która robiła zdjecia na zgrupowaniu żeby mi przesłała pare moich fotek [KTM 125 SX 2001 #40 na białym tle]
wojtekilk@poczta.onet.pl
Pozdrowienia dla wszystkich! Piszcie do mnie na gg: 9006787!
Mam prośbę, proszę każdą osobę która robiła zdjecia na zgrupowaniu żeby mi przesłała pare moich fotek [KTM 125 SX 2001 #40 na białym tle]
wojtekilk@poczta.onet.pl
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Siemano,
Widze, że temat zamarł, a wybiera się ktoś może na to zgrupowanie w sohaczewie w najbliższy weekend? My planujemy wpaść, ponieważ nareszcie jest to gdzieś bliżej stolicy.
Jedyne pytanie jakie mi się nasuwa to, dlaczego zgrupowanie trwa tylko 2 dni i to w dodatku piątek i sobote? Rozumiem, że będzie wyrzucone kilka elementów. Na stronie Motox jest wszystko poplątane, bo opis jest od zgrupowania 3dniowego.
A co do waszych opini to jestem bardzo ciekaw właśnie tego typu formy szkolenia, ponieważ pierwszy raz będę w czymś takim uczestniczył i ciekawe jak dużo mi to da 8)
Widze, że temat zamarł, a wybiera się ktoś może na to zgrupowanie w sohaczewie w najbliższy weekend? My planujemy wpaść, ponieważ nareszcie jest to gdzieś bliżej stolicy.
Jedyne pytanie jakie mi się nasuwa to, dlaczego zgrupowanie trwa tylko 2 dni i to w dodatku piątek i sobote? Rozumiem, że będzie wyrzucone kilka elementów. Na stronie Motox jest wszystko poplątane, bo opis jest od zgrupowania 3dniowego.
A co do waszych opini to jestem bardzo ciekaw właśnie tego typu formy szkolenia, ponieważ pierwszy raz będę w czymś takim uczestniczył i ciekawe jak dużo mi to da 8)
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
No niemogłem do Paprotni przyjechać bo zawody miałem w niedziele MP. A jeździłem po to żeby sprawdzić czy moja treningowa maszyna dobrze sie trzyma MXROOL ciebie też widzialem. W ogule dużo ludzi było No a tor w tedy super błotnisty. Zupełnie jak wiele torów podczas zawodów MP w tym roku. 8)
KTM 125SX '10 :]