Zgrupowania Marcina Wójcika - opinie...
-
Autor tematuBrodi
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Zgrupowania Marcina Wójcika - opinie...
ciekawe ilu z Was brało udział w zgrupowaniach M. Wójcika i jakie macie na ten temat opinie
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
-
Autor tematuBrodi
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Jak zacząłem to i odpowiem sobie :)
Moim zdaniem, na MX mozna popełniać tyle błędów, że co najmniej jedno zgrupowanie uważam za obowiązkowe - im wcześniej tym lepiej. Chociaz po to aby wyeliminować podstawowe błędy i nabrać dobrych nawyków.
Poza tym na zgrupowaniach poznaje sie wiele ciekawych osób z calej Polski i dowadujesz sie wielu rzeczy nt motocykli, ciuchów i wszystkiego co jest zwiazane z MX.
8)
Poza tym na zgrupowaniach poznaje sie wiele ciekawych osób z calej Polski i dowadujesz sie wielu rzeczy nt motocykli, ciuchów i wszystkiego co jest zwiazane z MX.
8)
Ostatnio zmieniony czw, 15 wrz 2005, 23:51 przez Brodi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Chciałbym potwierdzic slowa Brodi`ego.
Również miałem okazje raz brac udzia w zgrupowaniu organizowanym przez Marcina Wojcika. Moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne. Po obozie wrocilem zupelnie odmieniony, przynajmniej ktos kompetentny pokazal mi jak jezdzic na motorze. Nie sa to bynajmniej jakies rady na zasadzie zrob to, czy tamto, popatrz na innych i istaraj się nasladowach. Wojcik reprezentuje prosfesjonalne podejcie do szkolenia. Zgrupowanie trwa trzy dni, cwiczone sa zarówno zupelne podstawy, np. prawidlowa sylwetka na motocyklu, jak i inne, trudniejsze elementy, np. skoki, elementy toru itd. Wszystko jest nagrywane i wieczorem we wspolnym gronie ogladane i komentowane, czasy na torze sa mierzone, bledy na biezaco korygowane zaraz po serii jazd na odcinku toru.
Dla mnie oboz byl dodatkowo bardzo motywujacy. Wspolnie jezdzili amatorzy i zawodowcy - wszystko pod kontrola. Czlowiek może z bliska popatrzec na ich sposób jazdy i rzeczywiscie jest od kogo się uczyc.
Polecam. Sam mam zamiar w tym roku zaliczyc przynajmniej trzy takie szkolenia.
Pozdrawiam.
Również miałem okazje raz brac udzia w zgrupowaniu organizowanym przez Marcina Wojcika. Moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne. Po obozie wrocilem zupelnie odmieniony, przynajmniej ktos kompetentny pokazal mi jak jezdzic na motorze. Nie sa to bynajmniej jakies rady na zasadzie zrob to, czy tamto, popatrz na innych i istaraj się nasladowach. Wojcik reprezentuje prosfesjonalne podejcie do szkolenia. Zgrupowanie trwa trzy dni, cwiczone sa zarówno zupelne podstawy, np. prawidlowa sylwetka na motocyklu, jak i inne, trudniejsze elementy, np. skoki, elementy toru itd. Wszystko jest nagrywane i wieczorem we wspolnym gronie ogladane i komentowane, czasy na torze sa mierzone, bledy na biezaco korygowane zaraz po serii jazd na odcinku toru.
Dla mnie oboz byl dodatkowo bardzo motywujacy. Wspolnie jezdzili amatorzy i zawodowcy - wszystko pod kontrola. Czlowiek może z bliska popatrzec na ich sposób jazdy i rzeczywiscie jest od kogo się uczyc.
Polecam. Sam mam zamiar w tym roku zaliczyc przynajmniej trzy takie szkolenia.
Pozdrawiam.
Nikasil.pl
-
Autor tematuBrodi
- Mistrz prostej
- Kontakt:
wstepnie 10 lub 17 lipca odbedzie sie zgrupowanie Marcina Wójcika w Strykowie. Jest to szansa dla ludzi z szeroko rozumianej okolicy na udzial w zgrupowaniu bez koniecznosci dalekich dojazdow.
Szczegóły wkrótce.
Szczegóły wkrótce.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
zgrupowanie
Ostatnie zgrupowanie co zostało przeniesione do Sochaczewa... dzięki temu skorzystałem z niego i sie wiele ciekawych zeczy dowiedziałem no i oczywiscie nauczyłem pozdrowionka
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
zgrupowanie w ten weekend (16-18.09)w Sochaczewie było super
naprawde dużo sie można nauczyć, polecam wszystkim!!!!!!!!
szkoda tylko, że nie mogłem zostać w niedzielę
wielkie pozdro dla Marcina Wójcika oraz wszystkich uczestników, a w szczególniści dla Mavericka za użyczenie klamki sprzęgła
naprawde dużo sie można nauczyć, polecam wszystkim!!!!!!!!
szkoda tylko, że nie mogłem zostać w niedzielę
wielkie pozdro dla Marcina Wójcika oraz wszystkich uczestników, a w szczególniści dla Mavericka za użyczenie klamki sprzęgła
>>Serwis cross-enduro 2T i 4T,transport, okolice Wawy,tanio!<<