Sporty jakie uprawiacie prócz EN i MX
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
BARDZO łatwo !
wystarczy że bedziesz miał najlepiej własny sprzęt i oczywiście dobry stok. Ja uczyłem sie sam na własnych błędach... no tyłek bardzo bolał ale w 3 dni ( jeździłem 7-9 godzin dziennie w Zieleńcu) opanowałem jazde że mogłem sobie śmigać bez rzadnej gleby a potem to juz ...kozak
możesz popytać sie instruktora / kogoś kto dobrze jeździ jak ustawić wiązania i łyżke , która noga z przodu itp. a nalepiej załatw sobie instruktora na 3 godzinki a reszte to samemu doskonal umiejętności
wystarczy że bedziesz miał najlepiej własny sprzęt i oczywiście dobry stok. Ja uczyłem sie sam na własnych błędach... no tyłek bardzo bolał ale w 3 dni ( jeździłem 7-9 godzin dziennie w Zieleńcu) opanowałem jazde że mogłem sobie śmigać bez rzadnej gleby a potem to juz ...kozak
możesz popytać sie instruktora / kogoś kto dobrze jeździ jak ustawić wiązania i łyżke , która noga z przodu itp. a nalepiej załatw sobie instruktora na 3 godzinki a reszte to samemu doskonal umiejętności
jest:
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
podstawa czyli moj:
blat Generics Sunset 600zl
wiązania Blax 2005 500zl
buty Blax 2005 570zl
=
1670zl
niejest to jakiś mega firmowy super sprzęt ale z tego co zauważylem to wielu ludzi jeździ gorzej odemnie na jakiś Burtonach , Rossignolach (czy jak to sie pisze) także wystarczy taki sprzęt jaki podałem i heja
a i jakaś kurtka , rękawice, opcja - gogle noi spodnie...
blat Generics Sunset 600zl
wiązania Blax 2005 500zl
buty Blax 2005 570zl
=
1670zl
niejest to jakiś mega firmowy super sprzęt ale z tego co zauważylem to wielu ludzi jeździ gorzej odemnie na jakiś Burtonach , Rossignolach (czy jak to sie pisze) także wystarczy taki sprzęt jaki podałem i heja
a i jakaś kurtka , rękawice, opcja - gogle noi spodnie...
jest:
XR 200 R 83r
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
-
Autor tematuMXrool
- Rekord toru!
- Kontakt:
No nurkowanie fajna sprawa, osobiście polecam, dobre przygody i inny wogóle świat jak tak się pływa w wodzie, lecz trzeba pilonać wielu zasad podczas zanurzania i wynurzania się z wody by nie mieć stałego uszczerbku na zdrowiu, np. bez bolesne pęknięcie płuca jak za szybko się wynurzasz. Czychają różne ciekawe niespodzianki jak się zrobi kilka błędów, ale po to są kursy by tego unikać. Ja najgłebiej byłem na 37 metrach, niby głęboko i niby płytko, powiem tak: najlepsza przyroda jest tak do 20 metrów bo głębiej jest zimno i robi się szaro, mówiąc o zagranicznych wodach, bo u nas w jeziorach jest widoczność do 3 metrów i pływają tylko ciernik . Na 30 metrach co nie jest regułą można dostać narkozy azotowej, czyli jest takie stęrzenie azotu we krwi, że dostajesz świra jak po dragach, dlatego warto nurkować z kumplem by mógł Cię poratować by się nie utopić. Ja całe szczeście nie dostałem narkozy. Powyżej 40-50 metrów nurkuje się na mieszance tlenowo-helowej -- Nitroks. Pozdro
Masakrator, a nie spróbował byś Kitesurfingu lub Windsurfingu? Macie tam znakomite warunki do uprawiania tego sportu, jedne z najlepszych w Europie na zatoce. Polecam, warto kiedyś spróbować i łatwo sie nauczyć. Pełna radość z pływania.
Masakrator, a nie spróbował byś Kitesurfingu lub Windsurfingu? Macie tam znakomite warunki do uprawiania tego sportu, jedne z najlepszych w Europie na zatoce. Polecam, warto kiedyś spróbować i łatwo sie nauczyć. Pełna radość z pływania.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60