Kawasaki KXF 250 2006/07
-
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Nastepny test nowych 250F.
http://www.racerxill.com/articles/detai ... ested.aspx
Jeszcze poczekamy co napisze TWMX i mysle, ze wiekszosc zainteresowanych bedzie mialo z grubsza zarys co brac na przyszly sezon .
Wkleje wydaje mi sie istotna rzecz napisana w tescie:
http://www.racerxill.com/articles/detai ... ested.aspx
Jeszcze poczekamy co napisze TWMX i mysle, ze wiekszosc zainteresowanych bedzie mialo z grubsza zarys co brac na przyszly sezon .
Wkleje wydaje mi sie istotna rzecz napisana w tescie:
No ale jakby nie bylo, SXF kolejny raz grzeje ostatnie miejsceDavid Pingree pisze: I liked all of the bikes. I think all of our test riders felt the same way. The differences between the bikes are very small, and most issues could be resolved easily. It made it very difficult to rank them...
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Łajzi 450F
Do dupy z takim testem. To że jednemu się podoba zielony a drugiemu niebieski, jednemu za miękko a drugiemu za twardo nie świadczy o tym który moto jest lepszy. To sa subiektywne odczucia. Chłopaki powinni poganiać się po torze, pomierzyć czasy okrążeń i wszystko byłoby jasne. Motor ma być szybki bo tylko takie wygrywają i do tego są stopery. Bardzo jestem ciekaw jak wtedy wyglądałaby tabelka.
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Według nie każdemu bedzie pasował inny moto,każdy ma troche inną charakterystyke silnika i zawieszeń.Na każdym z tych motorków można wygrywać i to jest pewne.Ja chce yamaszke bo mam tu najbiżej i najtaniej servis,inny weźmnie honde bo ma taniej servis hondy.i tak dla mnie jest i oczywiscie ważne jets zeby sie przejechać na motorkach.Ja jeździłem na yamaszce i jest wypaS!Nie można polegać na odczuciach jeśździów z Xracer tylko włąsnych bo to są wogóle inny ludzie ,jeźdzący innym stylem itp.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
jedni lubią blondynki, drudzy brunetki a inni rude. Tak samo jest z motocyklami...mysle ze dobry zawodnik na wszystkim pojedzie dobrze.
Ja osobiscie rozglądam się za RMZ250 i nie obchodzi mnie to ze wiekszość na forum jest przeciwko suzuki. Tak samo niedawno bylo z kawasaki...ze to shit itd...a teraz widze ze coraz wiecej ludzi sobie je chwali.
Także kupujcie motocykle takie, które bardziej Wam się podobaja i uważacie je za lepsze od innych-kłótnia na ten temat jest bezsensu i każdy bedzie bronił swojego zdania
pozdro
Ja osobiscie rozglądam się za RMZ250 i nie obchodzi mnie to ze wiekszość na forum jest przeciwko suzuki. Tak samo niedawno bylo z kawasaki...ze to shit itd...a teraz widze ze coraz wiecej ludzi sobie je chwali.
Także kupujcie motocykle takie, które bardziej Wam się podobaja i uważacie je za lepsze od innych-kłótnia na ten temat jest bezsensu i każdy bedzie bronił swojego zdania
pozdro