Motocrossowcy w wiadomościach.
-
- Rekord toru!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Ja ogladałem, ten dziadek był cool, mój ziom, jako nie liczny widzi nas pozytywnie.
Tak te metody skuteczne używane przez mieszkańców mogą się okazać np. linkami wiec uważajcie. Przez lasy po woli, nawet ja u siebie przez las 20 na h jade bo nigdy nie wiadomo czy mi dyni nie zetnie z karku. A tak to narobili kupe szumu i nic po za tym. Ci a'la motocrossowcy z TV też piprzyli troche "Jesteśmy nie do złapania" i inne mądre teksty, nie powiedzieli nic pożytecznego tylko zaostrzają sprawe.
Tak te metody skuteczne używane przez mieszkańców mogą się okazać np. linkami wiec uważajcie. Przez lasy po woli, nawet ja u siebie przez las 20 na h jade bo nigdy nie wiadomo czy mi dyni nie zetnie z karku. A tak to narobili kupe szumu i nic po za tym. Ci a'la motocrossowcy z TV też piprzyli troche "Jesteśmy nie do złapania" i inne mądre teksty, nie powiedzieli nic pożytecznego tylko zaostrzają sprawe.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematuYankees
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki RM 250
- Kontakt:
Słyszałem tego texta Ale niebyło to mądre powiedzenie, moze być jeszcze gożejMXrool pisze:Ja ogladałem, ten dziadek był cool, mój ziom, jako nie liczny widzi nas pozytywnie.
Ci a'la motocrossowcy z TV też piprzyli troche "Jesteśmy nie do złapania" i inne mądre teksty, nie powiedzieli nic pożytecznego tylko zaostrzają sprawe.
Pozdro i uważajcie na siebie chłopaki.
I ♥ 2T
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
A na końcu padło takie zdanie: ...motocyklistom pozostanie teraz jeździć po specjalnie wytyczonych trasach. Najlepsze było to, że pokazali tor trialowy Pomieszali ze sobą wszystkie dyscypliny. Motocrossowcy w lesie na torach trialowych... pewnie jeszcze bedą tam robić supermany
Jeżdzą chłopaki po lesie, bo tras enduro, którymi można jeździć legalnie jest naprawde mała liczba. Ale ci panowie z "wywiadu" przegięli... "Jesteśmy nie do złapania". Brak słów... brak....
Jeżdzą chłopaki po lesie, bo tras enduro, którymi można jeździć legalnie jest naprawde mała liczba. Ale ci panowie z "wywiadu" przegięli... "Jesteśmy nie do złapania". Brak słów... brak....