Motocrossowcy w wiadomościach.

Jeśli nie znalazłeś kategorii dla Twojego tematu pisz tu.
witekCRM
Uzależniony od adrenaliny
Styl jazdy: Motocross
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:
Status : Offline

Post autor: witekCRM » ndz, 29 paź 2006, 22:44

Albo wydechy zdejmiemy :Dheheheh A quada to Norbiemu dać i już jest ekipa :D Postrach w podlaskich lasach 8)

zibicross
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków
Kontakt:

Post autor: zibicross » pn, 30 paź 2006, 07:11

szkoda gadać....krew mi sie zagotowała jak to przeczytałem...co zrobic....niedosć ze ten sport bardzo kuleje w polsce to jescze na kazdym kroku go oczerniaja....
MoTocroSS ruleZzZ...............:)

e-mail: zibiktm@o2.pl
gg: 8402699

IGI CROSS
Stewart? Zmienia mi opony!
Motocykl: Yamaha YZ250F
Kontakt:

Post autor: IGI CROSS » pn, 30 paź 2006, 15:23

Żal ściska....Pojebani ludzie którzy wogóle nie mają pojencia o motorach i myślą z my chcemy ich za wszelką cene przejechać(naoglały się dziadki filmów i teraz odpierdalają fazy).U Nas na poligonie jest z spoko z grzybiarzami,rowerzystami,jeźdzcy an koniach(ale konie jakoś nie za bardzo:D) itp.Jak widzą ze jeżdzeni to z chodża,i pomagamy sobie nawzajem jak ktoś zgubi droge
pozdro

motochłopiec
Do odcięcia!
Do odcięcia!
Motocykl: crossowy
Kontakt:

Post autor: motochłopiec » pn, 30 paź 2006, 16:01

a najgorsze ze ci idiocie (dzieci neostrady ) tak madruja cwele w komentach a nigdy w zyciu crossa nie widzieli ! dla nich liczy sie tylko server i gadu gadu ! to ich swiat ! a by wyszli jakis sport pouprawiac ! No luss moze jestesmy troche zagroizeniem w lasach ! na ale nasz kraj wogole nie dozy do tego zeby poprawic sytuacje ( nie buduja torow zadnych tras wytyczonych dla motocyklistow itp) :evil: :evil: :evil: :evil: szkoda gadać :cry:

Chudy
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków
Kontakt:

Post autor: Chudy » pn, 30 paź 2006, 17:54

Motocross, Enduro and Supermoto... and nothing else...

IGI CROSS
Motocykl: Yamaha YZ250F
Kontakt:

Post autor: IGI CROSS » pn, 30 paź 2006, 18:14

Forum cweli i niedojebów...Ja w kwesti przyrodniczej to tylko nie lubie jak śmietnik w lesie jest..Zgadzam się z Motochłopcem,miasto jak widzi ze są ludzie którzy jeżdzą na crossach/enduro ,powinni im robic tory jakiś trasy,bo jazda po lesie nie wskazana głownie dla zwierząt które się boją hałąsu.

enduroboy
Kontakt:

Post autor: enduroboy » pn, 30 paź 2006, 18:33

tez jestem za tym aby zrobili jakies trasy w lasach a nie jakies patenty typu rozwieszanie linek miedzy drzewami :? czy ta mądre jest ? :/ niech wytycza trasy to bedzie gdzie jeździć a tak to ...

Autor tematu
Yankees
Mistrz prostej
Mistrz prostej
Motocykl: Suzuki RM 250
Kontakt:

Post autor: Yankees » pn, 30 paź 2006, 19:34

Chudy pisze:http://forum.przyroda.org/topics4/motoc ... vt5294.htm też ciekawa lektura... :evil: :x
No kurde, debile piszą jakieś bzdury :evil: (kto by się skuterkiem zapuścił w gury szlakiem turystycznym :? z tego co wiem niema szlaków z aswaltu)
enduroboy pisze:tez jestem za tym aby zrobili jakies trasy w lasach a nie jakies patenty typu rozwieszanie linek miedzy drzewami czy ta mądre jest ? niech wytycza trasy to bedzie gdzie jeździć a tak to ...
Popieram to co napisałeś, stanie się coś komuś i będzie tyle :evil:
I 2T

To.mek
VIP
VIP
Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
Kontakt:

Post autor: To.mek » pn, 30 paź 2006, 20:10

A w Dolinie Raclawki, rezerwacie przerody ci agresywni wariaci kompletnie zniszczyli stoki lesne, zachowuja sie agresywnie, atakuja turystow i pieszych. Idac dwa tygodnie temu na spacer tamtedy zostalismy brutalnie zaatakowani przez grupe czterech niemlodych juz krossowcow. Chcieli nas pobic, zwyzywali, przeklinali wulgarnie. Dodatkowym problemem jest tam brak zasiegu i nie byloby
nawet szans zadzwonic po pogotowie w razie wypadku. Po jakims czasie
poinformowana policja w Zabierzowie stwierdzila, ze nie ich rejon i na tym sie skonczylo.
Bez komentarza. A to forum jakiś ekoiditów, bez przesady ze jadąc motorem po ścieżce tyle szkód się wyrządza... No ale cóż każdy broni swojego, w tym przypadku pasji i zainteresowań.

Isbi
Do odcięcia!
Do odcięcia!
Kontakt:

Post autor: Isbi » pn, 30 paź 2006, 21:23

Ci ludzie z tego forum to ekoidioci i z nimi sie nie da dogadac :lol: to wszystko przez to ze sa pierdolnieci od urodzenia i nic sie z nimi nie zrobi no chyba ze przejedzie na motorze :lol: :lol: :lol: :lol: jestem ciekaw czy jakby taki ekoidiota mial KTM excf 250 albo jakas Yamahe wr czy by sie na niej nie przejechal :wink: ale mam nerwy na tych ekoidiotow jak to czytalem
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy

motochłopiec
Do odcięcia!
Do odcięcia!
Motocykl: crossowy
Kontakt:

Post autor: motochłopiec » pn, 30 paź 2006, 21:39

a Co myslicie jakby wystąpic z jakąs petycją ? Albo do jakiejs gazetki podeslac neszo opinie ?? Tylko watpie ze bedziemy mieli jakas sile przebicia :cry:

Heiduk
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków

Post autor: Heiduk » pn, 30 paź 2006, 21:41

Większość salwuje się ucieczką, a my nie mamy sprzętu, by ich doścignąć. Nie wolno nam też stosować kolczatek czy zapór, by ich zatrzymać
No ucieczka dobre!! :D No, ale to normalne. U mnie na wsi, kumpel sobie robi jaja z policji.. i jest tylko kita i niema go :)

Ale szczerze, nie wiem do czego oni się dopierdalają.
Problem tkwi w tym, że te crossówki są glośne!!! Nie jednemu by ciśnienie podskoczylo jakby naraz szatan dróg niepublicznych przelecial z dużą prędkością. :? :twisted:

Ktoś wspomniał "zazdrosć"
panowie to jest to, zazdrosć.
Ludziom się to nie podoba, ostatnim razem gościu na mnie wyleciał z podwórka jak goryl!! No ale na dobre mu to nie wyszło za tydzień w sobotę, załatwiliśmy traktor i pelna beczke gnojowki :D wylaliśmy mu to na polu, 5 metrow od domu :finga:

Kurna akurat się muszą nas czepiac, akurat motocrossistów :evil: co z tego jak ten turysta wyjdzie na miasto lub do sklepu i nie wróci, bo rozjedzie go jakiś pijany driver??
Wypadków z pijakami było i będzie miliony!! I to jest jakis zasrany problem, a nie czy crossówka zniszczy jakiekolwiek ścieżki w zasranym lesie!! Będą jakiekolwiek inne katostrofy, np pożar, To są kolosalne straty.
Uff ale sę rozpisałem. :roll:
Husqvarna wr125 01
Husqvarna wr250 01

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na kazdy temat”