Motocrossowcy w wiadomościach.
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Żal ściska....Pojebani ludzie którzy wogóle nie mają pojencia o motorach i myślą z my chcemy ich za wszelką cene przejechać(naoglały się dziadki filmów i teraz odpierdalają fazy).U Nas na poligonie jest z spoko z grzybiarzami,rowerzystami,jeźdzcy an koniach(ale konie jakoś nie za bardzo:D) itp.Jak widzą ze jeżdzeni to z chodża,i pomagamy sobie nawzajem jak ktoś zgubi droge
pozdro
pozdro
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Kontakt:
a najgorsze ze ci idiocie (dzieci neostrady ) tak madruja cwele w komentach a nigdy w zyciu crossa nie widzieli ! dla nich liczy sie tylko server i gadu gadu ! to ich swiat ! a by wyszli jakis sport pouprawiac ! No luss moze jestesmy troche zagroizeniem w lasach ! na ale nasz kraj wogole nie dozy do tego zeby poprawic sytuacje ( nie buduja torow zadnych tras wytyczonych dla motocyklistow itp) szkoda gadać
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuYankees
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki RM 250
- Kontakt:
No kurde, debile piszą jakieś bzdury (kto by się skuterkiem zapuścił w gury szlakiem turystycznym z tego co wiem niema szlaków z aswaltu)Chudy pisze:http://forum.przyroda.org/topics4/motoc ... vt5294.htm też ciekawa lektura...
Popieram to co napisałeś, stanie się coś komuś i będzie tyleenduroboy pisze:tez jestem za tym aby zrobili jakies trasy w lasach a nie jakies patenty typu rozwieszanie linek miedzy drzewami czy ta mądre jest ? niech wytycza trasy to bedzie gdzie jeździć a tak to ...
I ♥ 2T
-
- VIP
- Motocykl: RM 125 K8, WR 450 K7
- Kontakt:
Bez komentarza. A to forum jakiś ekoiditów, bez przesady ze jadąc motorem po ścieżce tyle szkód się wyrządza... No ale cóż każdy broni swojego, w tym przypadku pasji i zainteresowań.A w Dolinie Raclawki, rezerwacie przerody ci agresywni wariaci kompletnie zniszczyli stoki lesne, zachowuja sie agresywnie, atakuja turystow i pieszych. Idac dwa tygodnie temu na spacer tamtedy zostalismy brutalnie zaatakowani przez grupe czterech niemlodych juz krossowcow. Chcieli nas pobic, zwyzywali, przeklinali wulgarnie. Dodatkowym problemem jest tam brak zasiegu i nie byloby
nawet szans zadzwonic po pogotowie w razie wypadku. Po jakims czasie
poinformowana policja w Zabierzowie stwierdzila, ze nie ich rejon i na tym sie skonczylo.
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
Ci ludzie z tego forum to ekoidioci i z nimi sie nie da dogadac to wszystko przez to ze sa pierdolnieci od urodzenia i nic sie z nimi nie zrobi no chyba ze przejedzie na motorze jestem ciekaw czy jakby taki ekoidiota mial KTM excf 250 albo jakas Yamahe wr czy by sie na niej nie przejechal ale mam nerwy na tych ekoidiotow jak to czytalem
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Do odcięcia!
- Motocykl: crossowy
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
No ucieczka dobre!! No, ale to normalne. U mnie na wsi, kumpel sobie robi jaja z policji.. i jest tylko kita i niema goWiększość salwuje się ucieczką, a my nie mamy sprzętu, by ich doścignąć. Nie wolno nam też stosować kolczatek czy zapór, by ich zatrzymać
Ale szczerze, nie wiem do czego oni się dopierdalają.
Problem tkwi w tym, że te crossówki są glośne!!! Nie jednemu by ciśnienie podskoczylo jakby naraz szatan dróg niepublicznych przelecial z dużą prędkością.
Ktoś wspomniał "zazdrosć"
panowie to jest to, zazdrosć.
Ludziom się to nie podoba, ostatnim razem gościu na mnie wyleciał z podwórka jak goryl!! No ale na dobre mu to nie wyszło za tydzień w sobotę, załatwiliśmy traktor i pelna beczke gnojowki wylaliśmy mu to na polu, 5 metrow od domu :finga:
Kurna akurat się muszą nas czepiac, akurat motocrossistów co z tego jak ten turysta wyjdzie na miasto lub do sklepu i nie wróci, bo rozjedzie go jakiś pijany driver??
Wypadków z pijakami było i będzie miliony!! I to jest jakis zasrany problem, a nie czy crossówka zniszczy jakiekolwiek ścieżki w zasranym lesie!! Będą jakiekolwiek inne katostrofy, np pożar, To są kolosalne straty.
Uff ale sę rozpisałem.
Husqvarna wr125 01
Husqvarna wr250 01
Husqvarna wr250 01