Buty na crossa - co kupić, porady i opinie
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Berik Ovs Pro Boot co powiecie o tych butach? Faktycznie carmichael w nich lata a bucik za niezłą kase.
Ostatnio zmieniony pt, 16 mar 2007, 22:30 przez Kaze, łącznie zmieniany 2 razy.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- VIP
peny
polecam ci jakies raptorki :p dwa sezony przeżyły i narazie jeszcze w nich bede jezdził lecz niedlugo bede musial zmienic
W raptorkach nieraz urywaja sie klamry i po dluzszej eksploatacji na zgieciu sie taka dziurka robi od zginania (tam po bokach z tyłu) i wlatuje piasek.
Pozatym mogą być :E.
Jak masz możliwość to mozesz kupic sobie FOX Proforme za 700 zł (chyba za tyle mozna kupić juz) to z tego co widzialem sa duzo lepiej wykonane (kumpel takie ma).
polecam ci jakies raptorki :p dwa sezony przeżyły i narazie jeszcze w nich bede jezdził lecz niedlugo bede musial zmienic
W raptorkach nieraz urywaja sie klamry i po dluzszej eksploatacji na zgieciu sie taka dziurka robi od zginania (tam po bokach z tyłu) i wlatuje piasek.
Pozatym mogą być :E.
Jak masz możliwość to mozesz kupic sobie FOX Proforme za 700 zł (chyba za tyle mozna kupić juz) to z tego co widzialem sa duzo lepiej wykonane (kumpel takie ma).
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Kaze - w sumie taka cena za Beriki to nawet dość mało.. nawet nie wiedziałem że w Polsce są dostępne. Tak gwoli ścisłości - Carmichael w nich latał w zeszłym sezonie, teraz w foxach śmiga ciekawe te buty są... wyglądają porządnie ale jakie są dokłądnie to raczej nikt nie odpowie... nigdy nie widziałem Polaka w takich