Buty na crossa - co kupić, porady i opinie
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: KTM Sx 125 2003
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
ja polecam Axo RC6 jezdze w nich juz 3-4 sezony i sa tylko podrapane i brakuje po jednym pasku do zapinania i ujebalem te blaszki z przodu bo nimi tarlem o asfalt, a tak poza tym rewelka buty nie do zajebania przynajmniej ten rocznik ktory ja mam nie wiem jak z nowszymi ale podejrzewam ze podobnie (dodam ze smigalem na nich po asfalcie obok motoru)
tutaj macie linka do nowego modelu:
http://www.skutery.bazarek.pl/opis.php/tid,94905/
Ostatnio zmieniony czw, 20 gru 2007, 11:31 przez KTMSXrider, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Honda CRF450r .05r
MX_Bartek pisze:tylko czy takie plastikowe buty ponoć przemakają. niektórzy właśnie się na między innymi na oxtary żalili, że woda bardzo szybko się wlewa, ale za to szybko się wylewa. fox formy pro podobno nie przemakają.
To juz zalezy od buta jak jest wykonany .
Jeżeli chodzi o buty mniej zabudowane plastikiem to są raczej buty z niższej półki . Wiadomo , że im więcej plastiku tym lepszy but , bo sama skóra szybko sie niszczy robi się szmata .
Ostatnio zmieniony wt, 11 mar 2008, 11:27 przez acid, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Honda CRF450r .05r
Jak obok motoru To co ty w butach na crossa chodzisz do miasta ??KTMSXrider pisze:ja polecam Axo RC6 jezdze w nich juz 3-4 sezony i sa tylko podrapane i brakuje po jednym pasku do zapinania i ujebalem te blaszki z przodu bo nimi tarlem o asfalt, a tak poza tym rewelka buty nie do zajebania przynajmniej ten rocznik ktory ja mam nie wiem jak z nowszymi ale podejrzewam ze podobnie (dodam ze smigalem na nich po asfalcie obok motoru)
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: KTM Sx 125 2003
- Kontakt:
-
- Gdzie jest sprzęgło?
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: KX250
- Podziękował: 1 raz
- Kontakt:
Styl Martin
Witam miał ktoś przyjemnośc używać butów Styl Martin?? np. z wyższej półki o ile takie istnieją hehe
Ja mam właśnie drugi komplet takich bucików i z pierwszych jestem zadowolony .Klamry wytrzymały 4 sezony!!! Skóra ok. ,praktycznie żadnych śladów uszkodzenia buta typu rozprucie.
Sam byłem zaskoczony że tak długo wytrzymały .Mam nadzieje że te co mam obecnie tez podołają przez dłuższy czas
Ja mam właśnie drugi komplet takich bucików i z pierwszych jestem zadowolony .Klamry wytrzymały 4 sezony!!! Skóra ok. ,praktycznie żadnych śladów uszkodzenia buta typu rozprucie.
Sam byłem zaskoczony że tak długo wytrzymały .Mam nadzieje że te co mam obecnie tez podołają przez dłuższy czas
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Kontakt:
Grzeniu - 661 hurricane - wlasnie sie na nie przesiadlem i juz mam kilka treningow za sobą. Buty sa po prostu zajefajne, bardzo dobrze chronią staw skokowy dzieki zawiasowi, sa bardzo wygodne no i fajnie ze skarpete mozesz sobie wyprac. Wydaje mi sie ze sa bardzo pozadnie zrobione ale sa modelem lepszym niz flight a moj kolo przejezdzil 2 sezony we flightach i sie bardzo dobrze mu ciagle sprawują.
Podsumowując bardzo polecam 661 hurricane.
Bede pisał jak cos sie bedzie działo ale raczej nie powinno.
Podsumowując bardzo polecam 661 hurricane.
Bede pisał jak cos sie bedzie działo ale raczej nie powinno.
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
"Face your fears. Live your dreams"