Starogard Gdański 22.10
-
Autor tematuyogi
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Starogard Gdański 22.10
Kto sie wybiera oprócz mnie??
Wiecie coś o tych zawodach? Jakieś wpisowe i tym podobne rzeczy są??
Jak coś to trochę info:http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... 636103f819
Wiecie coś o tych zawodach? Jakieś wpisowe i tym podobne rzeczy są??
Jak coś to trochę info:http://www.motox.com.pl/index.php?optio ... 636103f819
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Witam Wszystkich,
jako jeden z organizatorów / ten łysy w kurtce Red-Bulla /
chciałbym wszystkim podziękowć za przybycie na nasz Piknik Motocrossowy do Starogardu. Szczerze mówiąc nie spodziewaliśmy się tak dużej frekwencji uczestników jak i kibiców. Ta impreza pokazała nam, że warto inwestować w MX.
Mam prośbę do tych którzy byli o wyrażenie swoich opini na temat jak wam się podobało. Mamy już przemyślenia co zrobić i jak by jeszcze bardziej uatrakcyjnić Piknik, z pewnością następny będzie zorganizowany jeszcze z większym rozmachem.
Już dzisiaj relacja z imprezy na naszej stronie.
pozdrawiam
Gpaction
jako jeden z organizatorów / ten łysy w kurtce Red-Bulla /
chciałbym wszystkim podziękowć za przybycie na nasz Piknik Motocrossowy do Starogardu. Szczerze mówiąc nie spodziewaliśmy się tak dużej frekwencji uczestników jak i kibiców. Ta impreza pokazała nam, że warto inwestować w MX.
Mam prośbę do tych którzy byli o wyrażenie swoich opini na temat jak wam się podobało. Mamy już przemyślenia co zrobić i jak by jeszcze bardziej uatrakcyjnić Piknik, z pewnością następny będzie zorganizowany jeszcze z większym rozmachem.
Już dzisiaj relacja z imprezy na naszej stronie.
pozdrawiam
Gpaction
-
Autor tematuyogi
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
No po treningach mase dziur sie porobiło. Ale to norma na piachu i w dodatku jak tyle moto przejedzie.
Fajnie że amatorów podzielono na 2 grupy, tylko niejesne były wyniki na końcu, bo wywieszano ją 2 razy. Za każdym razem inne. Ale nie dziwie sie, bo dużo jeźdzców było.
Szkoda że nie było maszyny startowej. I między biegami dobrze by było jakby ktoś sie przeszedł po torze i wyzbierał te wielkie kamloty które "wyszły" w zakrętach. Narazie to tyle co mi sie przypomina z wad.
Zawody ogólnie dobre, fajnie sie latalo. Przynajmniej na treningach i 13min. pierwszego biegu. Potem wychaczyłem glebe, zaraz za chronometrażem i odeszły mi siły na dalszą walkie. A szkoda bo byłem gdzieś na początku 1 dziesiątki. W 2 biegu byłem cały obolały i nie miałem jak jechać. Czułem każdą nierówność. Więc leciałem treningowo. Jeszcze mnie plecy bolą i cały bok.
No i fajnie nagrody były.
Oby więcej takich imprez!!!!
Ma ktoś fotki mojej gleby?? Chętnie obejże i przeanalizuje. Ja-#89
Fajnie że amatorów podzielono na 2 grupy, tylko niejesne były wyniki na końcu, bo wywieszano ją 2 razy. Za każdym razem inne. Ale nie dziwie sie, bo dużo jeźdzców było.
Szkoda że nie było maszyny startowej. I między biegami dobrze by było jakby ktoś sie przeszedł po torze i wyzbierał te wielkie kamloty które "wyszły" w zakrętach. Narazie to tyle co mi sie przypomina z wad.
Zawody ogólnie dobre, fajnie sie latalo. Przynajmniej na treningach i 13min. pierwszego biegu. Potem wychaczyłem glebe, zaraz za chronometrażem i odeszły mi siły na dalszą walkie. A szkoda bo byłem gdzieś na początku 1 dziesiątki. W 2 biegu byłem cały obolały i nie miałem jak jechać. Czułem każdą nierówność. Więc leciałem treningowo. Jeszcze mnie plecy bolą i cały bok.
No i fajnie nagrody były.
Oby więcej takich imprez!!!!
Ma ktoś fotki mojej gleby?? Chętnie obejże i przeanalizuje. Ja-#89
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Sory to jest MX, a nie żużel, że jak coś minimalnego nie gra z torem to przerywają zawody.yogi pisze:No po treningach mase dziur sie porobiło. Ale to norma na piachu i w dodatku jak tyle moto przejedzie.
I między biegami dobrze by było jakby ktoś sie przeszedł po torze i wyzbierał te wielkie kamloty które "wyszły" w zakrętach. Narazie to tyle co mi sie przypomina z wad.
Pozdro.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
-
Autor tematuyogi
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
MASAKRATOR pisze: amatorow bylo tylu ze szok mysle ze zamiast klasy weteran powinny byc wyscigi dla amatorow przy mistrzostwach Polski
Popieram, zdecydowanie popieram!! Ale weterani niech też zostaną.
No fakt, ale były takie 3 zakręty gdzie leżały kamloty o średnicy ok. 20cm. Leżały przez wszystkie wyścigi. Jak byś kołem w kamlota przypakował to masz felge załatwioną na bank. I po co ci to by było??MXrool pisze:Sory to jest MX, a nie żużel, że jak coś minimalnego nie gra z torem to przerywają zawody
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Niestety, co do kamieni, to tak już bywa na byłych żwirowniach, staramy się praktycznie co trening usuwać kamienie jednak co jakiś czas wyskakują z gleby nowe, tak się skałada, że też tego dnia śmigałem po torze na quadzie /nr72/we wszystkich biegach i tak dużych nie zauważyłem, może adrenalina przycimiła mi lekko wzrok...
sami wiecie, że gonił nas czas ze względu na dużą liczbę uczestników, w związku z czym nie było nawet szans po każdym z biegów obejść i usunąć kamienie, poza tym startowałem na wielu torach w Polsce i chyba nigdzie nie jest idealnie, zawsze można coś znaleźć...
Gpaction
sami wiecie, że gonił nas czas ze względu na dużą liczbę uczestników, w związku z czym nie było nawet szans po każdym z biegów obejść i usunąć kamienie, poza tym startowałem na wielu torach w Polsce i chyba nigdzie nie jest idealnie, zawsze można coś znaleźć...
Gpaction
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
dokładnie, ja na MP w Człuchowie rozwaliłem pokrywe sprzęgła bo mi strzelił kamień i nie mam do nikogo pretensji tylko do siebie. To samo było na MP w Strykowie, przez kamień nie ukończyłem biegu, bo na "patelni" koło Hotelu wyszły kamienie i się wywaliłem na ostatnim kole i nie odpaliłem, też nie mam do nikogo pretensji - poprostu motocross.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Dla Wszystkich zainteresowanych,
na http://www.gpaction.pl
pierwsze dwie z czterech galerii z II-Pikniku Motocrossowego
Miłego oglądania