Jak wyglada wasz trening?
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Zawieszenie musisz mieć ustawione pod siebie. Pod twoją wage pod twój styl jazdy. Np. gdy jedziesz non stop ogień to gdy ustawisz zawiech full soft to nie pojedziesz motorem nawet 10 min. Jeżeli masz KTM'a to masz ciężej ustawić bo możliwości jest bardzo wiele, a z przodem najlepiej udać sie do specjalisty niech zmieni ustawienia Ci na torze. Wiadomo każdy tor inne ustawienia.
KTM 125SX '10 :]
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Ja teraz stosuje trening na siłe uścisku, zauważyłem że to jest u mnie dosyć słabe i to trenuje. Jeszcze do treningu dorzuciłem troche ćwiczeń ze sztangą żeby sobie troche inne mięśnie rozbudować. Nie samym motocrossem człowiek żyje a latem trzeba będzie przed dupeczkami zdjać koszulke Pozdro dla 4umowych Playboyów
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
Na siłowni wzmacniać najlepiej nogi a z górnych parti to plecy, triceps, i przed ramiona a także brzóch. Ale i tak najważniejsze jest bieganie bo jeśli chodzisz na samą siłke a nic niebiegasz i sie nierozciągasz to wszystko idzie w ciało i zaczynasz mieć sylwetke PUDZIANA.
A w MX nie oto chodzi. NP. EVERTS zdjął koszulke i taki leszczyk z niego, a siłe i kondycje ma- taki chwyt.
A w MX nie oto chodzi. NP. EVERTS zdjął koszulke i taki leszczyk z niego, a siłe i kondycje ma- taki chwyt.
KTM 125SX '10 :]
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Na filmach np TGO widać jak np. Hughs czy Brown latają bez koszulek, to nie są wcale leszczyki. Trochę brzuszka mają ale głównie to od mięsni są tacy.
W jednym momencie gość siedzial na krześle to faldy na faldzie, ale jak wstał i sie "sprężył" to normalnie kaloryfer żeliwny na brzuchu.
Zupełnie chudym nie jest najlepiej, a znowu grubym tez nie. Myślę że tak po środu jest ok. Tak żeby latając nie przeszkadzalo.
W jednym momencie gość siedzial na krześle to faldy na faldzie, ale jak wstał i sie "sprężył" to normalnie kaloryfer żeliwny na brzuchu.
Zupełnie chudym nie jest najlepiej, a znowu grubym tez nie. Myślę że tak po środu jest ok. Tak żeby latając nie przeszkadzalo.
-
No na siłce walcze z trickiem, bickiem, klatką, brzuch w domu bo mam zajebiste rozpiski na kaloryfer bary na sztandze, penerskie kaptury 8) , plecy na drążeku też w domu i nogi teraz przysiady ze sztangą. Biegać nie moge i nie lubie ale daje na skakance, jak sie mrozy zrobią to może wyjde na rower albo w dresach wyskocze. Ja tu mam takie tereny że u mnie 1km to jak 10 na asfalcie na pełnym spidzie. Pozdro
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
o jaaabo mam 188 cm a waze 64,5 kg hahaha
ja mam 16lat , 183cm na poczatku bylo 76-78kg a po 4 miesiacach 82kg ,na klate obecnie 85kg a do wakacji mam zamiar szarpnąc 95-98kg 8)
jest:
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
-
hehe Kotek ja nic nie wrzucam bo to jest mój 3 tydzień ćwiczeń. Ale w marcu/kwietniu chętnie porównam osiągnięcia 8), daj mi troche czasu a Cie dogonie bo w wyciskaniu to bym teraz dał duupy. Jedynie w kwestii brzucha sie moge wypowiadać bo to troche dłużej katuje. Yogi może wrzucić ten plan bo mu wpisałem na pm. P.S ja waże w tym momencie 72kg i moja górna granica to 75kg przy 180cm. Widzieliście jak wygląda dobrze zbudowany koleś ważący 72kg z zerowym nadmiarem tłuszczy? Według mnie robi wrażenie, bardziej mi sie to podoba niż 100kilowy kloc mięcha zwłaszcza że w mx 70kg to dobra masa. Po co dorzucać zbędny balast.