Jak wyglada wasz trening?
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
No widać fachura.
Ja mam proteusa, wygląda identycznie jak ten kettler, też ma czujniki tętna kierze. Trochę skrzypi plastikiem, ale latać sie da.
Znienawidziłem go po2ostrzejszych treningach. Można dać sobie w kość na takim czymś. Na niczym innym nie idze sie tak wypocić.
Znienawidzicie taki rowerek szybciej niżli go kupicie.
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Moje marzenia... jedyne 10 tys. zł hehe ale sprzęt wypas
Rowerek spinningowy Schwinna, wpas fura, bardzo przyjemnie się jeździ na tym rowerze. Ma ciężkie koło zamachowe, idealnie oddaje wrażenia z jazdy jak na rowerze szosowym. Miałem okazje tylko jeździć, bo w posiadaniu nie mam tego cacka.
Ale wiadomo, bieganie to podstawa.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Mistrz prostej
nie dawac w palnik od poczatku, ja pierwsze 30 minut biore sobie na spokojnie, jak zaczne od razu dawac gazu to tez mi puchna lapy. podstawa to rozgrzewka, pozniej trening.Pomyk pisze:Witam
Kumpel kazał mi się was zapytać a mianowicie,co robić,jakie ćwiczenia itd,żeby mu w czasie jazdy na torze ręce nie puchły,tak mu "puchną" że nie ma siły 3mać kierownicy.Tutaj zwracam się szczególnie do doświadczonych osób i nie tylko .Dzięki Wielkie,pzdr
wlasnie nie powinno sie cwiczyc sztanga przedramion!! kiedys fakt byla taka teoria teraz to sie zmienilo. _w wielkim skrocie_- poprzec cwieczenia sztanga rozwija sie pewna partia miesni przedramion, ktora w momencie wysilku takiego jak MX powoduje ucisk na zyly i nie prawidlowy przeplywa krwi, w efekcie puchniecie rak.Ćwiczenia ze sztangą !!
o, tez nie czytalemprzeczytaj Pomyk co było wyżej pisane właśnie o rękach. A pakowanie sztangą nic nie da.
Ostatnio zmieniony ndz, 29 paź 2006, 21:17 przez 4titu'd, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Moim zdaniem yogi ma dobry trening rozplanowany i naj lepiej robic jeden dzien wolny w tygodniu calkiem bez niczego i pokaze wam co mi sie podoba tylko jhttp://www.allegro.pl/item137092073_wioslarz_e ... v_gw.htmla przyczpialem tam kierownice crossowa