Ilu jest zawodników Fmx w Polsce
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
No zajebiście. Ja tam Ci wierze że to Ty. Fajny akcent z tym sianem, podobało mi sie no i fajnie sobie trenujesz flipa. Powiedz mi czy ta CZ ma hamulce? Ale ogólnie dla mnie jesteś kozakiem, i szacun za tą dziure w kolanie.
A tak wogóle Stobno jest blisko Poznania, chętnie bym kiedyś zobaczył na żywo czesie w akcji pozdro
A tak wogóle Stobno jest blisko Poznania, chętnie bym kiedyś zobaczył na żywo czesie w akcji pozdro
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Suzuki RM 250 K2
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Yamaha YZ 250 2007
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Yamaha YZ 250 2007
- Kontakt:
No jak mówilem zamieścilem drugą część moich skoków.
Z reszta oceńcie sami czy wam sie podoba :
http://www.youtube.com/watch?v=DGeGtS5B ... ed&search=
Z reszta oceńcie sami czy wam sie podoba :
http://www.youtube.com/watch?v=DGeGtS5B ... ed&search=
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Do - "Łukaszczyk 199" :
Zajrzałem na tą stronę i obejrzałem film z Twoimi wyczynami .
Doznałem mieszanych odczuć . Dla mnie osobiście jest to nagłe przeniesienie się wstecz do dawnych lat , kiedy w Twoim wieku również szalałem na CZ/500cc/ trenując i startując w zawodach / koniec lat 60 i początek 70 , czyli do schyłku świetności CZ. Pod tym względem jest to romantyczny film , pełen Twojej ambicji , pasji i kozackiej odwagi . Za to można Cię chwalić i szanować.
Druga strona medalu , w niczym Tobie nie uwłaczająca , to :
" w miarę jedzenia rośnie apetyt " , czyli podejrzewam , że będziesz chciał rozwijać swoje umiejętności skokowe , stawiając sobie coraz wyżej poprzeczkę. Niestety , nie chcę być złym prorokiem , ale szkoda Twojego zapału , odwagi i talentu .
Na takim motocyklu /CZ/ , bez odpowiednich zabezpieczeń , bez ogólnego wjeżdżenia się w nowoczesną crossówkę i bez obskakania się ,
czyli wykonaniu iluś tam tysięcy skoków na przeróznej konfiguracji i długości chopach , wykonanych z jazdy / nie , ze stojaka/ dalsze Twoje próby nie wróżą niczego dobrego .
Nie , będę Ci radził tak , jak inni - " brawo , trzymaj tak dalej " .
Uważam , że poprzestań dalszych prób , w tych warunkach , co pokazałeś na swoich filmach , i skup sią teraz , najpierw na przygotowaniu odpowiednich warunków do dalszego uprawiania MX-FMX.
Pozdrawiam i Życzę Powodzenia .
Zajrzałem na tą stronę i obejrzałem film z Twoimi wyczynami .
Doznałem mieszanych odczuć . Dla mnie osobiście jest to nagłe przeniesienie się wstecz do dawnych lat , kiedy w Twoim wieku również szalałem na CZ/500cc/ trenując i startując w zawodach / koniec lat 60 i początek 70 , czyli do schyłku świetności CZ. Pod tym względem jest to romantyczny film , pełen Twojej ambicji , pasji i kozackiej odwagi . Za to można Cię chwalić i szanować.
Druga strona medalu , w niczym Tobie nie uwłaczająca , to :
" w miarę jedzenia rośnie apetyt " , czyli podejrzewam , że będziesz chciał rozwijać swoje umiejętności skokowe , stawiając sobie coraz wyżej poprzeczkę. Niestety , nie chcę być złym prorokiem , ale szkoda Twojego zapału , odwagi i talentu .
Na takim motocyklu /CZ/ , bez odpowiednich zabezpieczeń , bez ogólnego wjeżdżenia się w nowoczesną crossówkę i bez obskakania się ,
czyli wykonaniu iluś tam tysięcy skoków na przeróznej konfiguracji i długości chopach , wykonanych z jazdy / nie , ze stojaka/ dalsze Twoje próby nie wróżą niczego dobrego .
Nie , będę Ci radził tak , jak inni - " brawo , trzymaj tak dalej " .
Uważam , że poprzestań dalszych prób , w tych warunkach , co pokazałeś na swoich filmach , i skup sią teraz , najpierw na przygotowaniu odpowiednich warunków do dalszego uprawiania MX-FMX.
Pozdrawiam i Życzę Powodzenia .