Film prezentujący MotoX i ludzi z forum MotoX !!
-
Autor tematuKajec
- VIP
- Motocykl: SXF 350
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Film prezentujący MotoX i ludzi z forum MotoX !!
Powstał zacny plan złożenia filmu prezentującego i promującego największy w Polsce serwis o tematyce MX ,FMX ,ENDURO i osób z forum ,które chciałyby byc w tym filmie !!!
Wszystkich chętnych do przedstawienia ich w filmie proszę o wysłanie na email: drakoman@interia.pl FILMÓW ,ZDJĘĆ na których w roli głównej będziecie Wy lub podanie linku do ściągnięcia materiałów o Was z portali typu rapidshare
Oraz napisania: Imię ,Nazwisko ,klub w jakim jesteś zrzeszony i motocykl na którym jeździsz...
Pozdrawiam Artur
P.S. Im szybciej wyślecie filmy i zdjęcia tym szybciej złożymy film!!
Wszystkich chętnych do przedstawienia ich w filmie proszę o wysłanie na email: drakoman@interia.pl FILMÓW ,ZDJĘĆ na których w roli głównej będziecie Wy lub podanie linku do ściągnięcia materiałów o Was z portali typu rapidshare
Oraz napisania: Imię ,Nazwisko ,klub w jakim jesteś zrzeszony i motocykl na którym jeździsz...
Pozdrawiam Artur
P.S. Im szybciej wyślecie filmy i zdjęcia tym szybciej złożymy film!!
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=eyly46_p6hY pozwalam na wykorzystanie mojego materialu
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Amator leśnych szlaków
Chetnie bym sie dolaczyl ale nie mam nic ciekawego i nie bede mial okazji nic nagrac az do Stycznia bo na Swieta wyjezdzam.Arturcr80 pisze:9455068 .Trzeba cos skleic ,byoby fajnie ale brakuje materiału ;/
Ewentualnie zapraszam do sciagniecia zdiec i filmiku z mojego postu pod tytlulem "Galeria Uzytkownika mx_563" ktory sie znajduje na tej stronie.