Pojedynek-> Yamaha YZ 125 vs. CR 125.
-
Autor tematuSEBOOL
- Do odcięcia!
- Motocykl: CRF only
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Pojedynek-> Yamaha YZ 125 vs. CR 125.
Tak jak w temacie. Tyczy sie roczników pow. 2003!
Prośze o uzasadnienie!
Z góry dzieki!
pozdr.
Prośze o uzasadnienie!
Z góry dzieki!
pozdr.
RS SERWIS
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Według mnie obojętnie co kupisz, CR czy YZ. Ważne żeby był jak najmłodszy i w jak najlepszym stanie. Chociaż ostatnio spotkałem sie z YZ 125 04 w stanie takim że niktóre 94 lepiej chodzą. BTW na obu możesz wygrywać zawody. Jednak dobrze by było jakbyś miał możliwość przetestowania obu motocykli, wtedy sprawdziłbyś który Ci bardziej odpowiada.
-
- Mistrz prostej
tylko YZ! mam rocznik 2005 i jestem z niej strasznie zadowolony. Poza zmianami tlokow i rzeczami takimi jak filter.. nie trzeba nic przy niej robic. bardzo dobre zawieszenie, moc i prowadzenie. wybralem YZ bo wszystkie zagraniczne testy mnie do tego przekonaly, z tego rocznika byl najlepszy. Moze bedzie jedna taka do sprzedania, moja tez nie dlugo pojdzie pod mlotek i prawdopodobnie biore to samo tylko ze 2007 : )
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Pomyk pisze:Weź chłopie nie pisz takich głupot !zibicross pisze:........i charakterystyka pracy silnika jest lepsza niz w YZ ! Honda jest bardziej łagodna.......<moim skromnym zdaniem>
Miałem Cr 125 i YZ 125 i Cr ma o wiele bnardziej agresywniejszą charakterystyke niż YZ.Więc jak nie wiesz to nie pisz
ok jeśli to są dla Ciebie głupoty to wybacz......!!!nie chcialem Cie urazić.....moje odczucie po jeździe i tyle....po co jakis szum robisz/.....
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Ostatnio jechałem na KX 125 2004 i na CR 125 2002. CR była wiele mocniejsza a to dlatego, że była świeżo po remoncie. Porównywać można ze sobą jedynie nowe motocykle i nikt nie może tak na prawdę zapewnić ze Yamaha potrzyma dłużej lub odwrotnie.
Miałem już dwie CR-ki i byłem z nich zadowolony ale to tylko dlatego ze były w dobrym stanie a nie z tego powodu ze to były hondy.
Miałem już dwie CR-ki i byłem z nich zadowolony ale to tylko dlatego ze były w dobrym stanie a nie z tego powodu ze to były hondy.