ZABRANIE KONCESJI FIRMIE ZYCH OFF ROAD!!!
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
ZABRANIE KONCESJI FIRMIE ZYCH OFF ROAD!!!
kurde! jest to jakas wielka sciema!!! co to ma zanczyc!! mleczek chce zapewne wkopać Tomka Zycha bo ten ma taniej i wogole lepsza obsuge itd !!!!!
TOMEK ZYCH TO SWIETNY CZLOWIEK KTORY POMAGA WSZYSTKIM!!!! I SIE GO NIE CZEPIAJCIE !!!
COS MI TU NIE GRA napewno ktos w tym maczal palce
Jak widac na pismie Mleczkowi nie pasuje konkurencja
KOMENTOWAC!!!
TAK NIE MOZE BYC!!!!
TOMEK ZYCH TO SWIETNY CZLOWIEK KTORY POMAGA WSZYSTKIM!!!! I SIE GO NIE CZEPIAJCIE !!!
COS MI TU NIE GRA napewno ktos w tym maczal palce
Jak widac na pismie Mleczkowi nie pasuje konkurencja
KOMENTOWAC!!!
TAK NIE MOZE BYC!!!!
Ostatnio zmieniony wt, 28 lis 2006, 22:08 przez Drobka27mx, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
http://www.motox.pl/index.php?option=co ... &Itemid=64 tu masz szczegóły.
To jest istan paranoja. Co za cyrk tu się dzieje i wogóle jak to trafiło na stronę główną? To jest sprawa prywatna miedzy tymi dwoma firmami a nie publiczna. Po co robicie anty reklame Zych Off-Road, Mleczek tymbardziej robi sobie anty reklame zamieszczaniem takich artów o ****** w tak perfidny sposób konkuręcji. Tym bardziej u niego nic nie kupie i nawet nikomu nie polece tej firmy. Nie wiem kto tu się cieszy z tego. Wolny handel jest i bedzie.nformujemy, że 13.09.2006 r. Ministerstwo Transportu na prośbę producenta z Włoch podjęło decyzję dotyczącą praw do homologowania motocykli Husqvarna na terytorium Polski. Ministerstwo Transportu, Departament Dróg i Mostów postanowiło cofnąć z urzędu prawo do wystawiania kart pojazdów firmie Zych Off Road z Nowego Targu, a tym samym do zakupu czystych kart pojazdów w wytwórni papierów wartościowych.
Posługiwanie się tymi dokumentami przez firmę Zych Off Road z Nowego Targu od 13.09.2006 jest traktowane jako przestępstwo gospodarcze. Jest to pierwsza tego typu decyzja wydana przez Ministerstwo Transportu w Polsce, co może okazać się dobrym zwiastunem początku końca dzikiego importu motocykli w naszym kraju.
Mamy nadzieję, że od chwili ukazania się informacji marka Husqvarna będzie rosnąć w siłę na polskim rynku, wyraźnie poprawiając serwis gwarancyjny, do którego wyłączność posiada oficjalny przedstawiciel fabryki. Nadmieniamy, że motocykle Husqvarna objęte są 2 letnią gwarancją.
Powyższą informację dostarczył na prośbę fabryki oficjalny importer motocykli Husqvarna, Cagiva i MV Agusta na teren Polski - Firma P.U.H. Mleczek.
Więcej informacji na http://www.husqvarna-motocykle.pl lub tel. 0501 36 30 76.
Nadesłał: Firma P.U.H. Mleczek
Ostatnio zmieniony czw, 30 lis 2006, 19:40 przez MXrool, łącznie zmieniany 1 raz.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
brawo mxrool! sadze tak samo!! niszczyć konkurencje.........bo ma taniej.................bo milsza obsluga.................bo pomaga.................... do czego to ma dazyc.........jaki jest cel..........to jest chore.......................................jesli to prawda , nawet jesli nie to niegy nie kupie nic u Mleczek phu <czy jakos tak>
kto jest lepszy i tanszy ten wygrywa...........prawa biznesu XXI wieku.
nie wiem co lulek na to powie i wy ale ja sadze ze powinien ten post zostac usuniety , bo Tomkowi Zychowi napewno sie to nie podoba
kto jest lepszy i tanszy ten wygrywa...........prawa biznesu XXI wieku.
nie wiem co lulek na to powie i wy ale ja sadze ze powinien ten post zostac usuniety , bo Tomkowi Zychowi napewno sie to nie podoba
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Mleczek cały, robi sobie strasznie też pod góre, chamskimi wybrykami niszczy naszych znajomych którzy są jak "bracia" pomagają, mili, uprzejmi, a tamten nie może wytrzymać ciśnienia. Jak ma problemy to niech obiży swoją marże mleczek to może zacznie się sprzedawać.
A wogóle po co w to MotoX się miesza i daje tą oczerniającą prywatna informacje na publiczną stronę? Po co grzebie jeszcze wcudzym? To źle świadczy o MotoX Nie podoba mi siębardzo to!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.motox.com.pl/images/stories/ ... erstwo.jpg
A wogóle po co w to MotoX się miesza i daje tą oczerniającą prywatna informacje na publiczną stronę? Po co grzebie jeszcze wcudzym? To źle świadczy o MotoX Nie podoba mi siębardzo to!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.motox.com.pl/images/stories/ ... erstwo.jpg
Ostatnio zmieniony czw, 30 lis 2006, 19:41 przez MXrool, łącznie zmieniany 2 razy.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Piękny przykład pisemka z cyklu "uprzejmię donoszę". Nie znam sytuacji wiec sie nie będe wielce wypowiadał ale każdy dupczy jak może, szkoda gadać. I mi też to sie bardzo nie podoba że motox zabiera sie za jakieś brudy, to jest portal motocrossowy i jakieś konszachty i matactwa są tu nie potrzebne. Ale to tylko moje zdanie, nie mam tu nic do gadania.
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
panowie panowie!!! troche luzu!!! to nie wina lulka! poprostu mu przyslal to mleczek a on to opublikowal! ja tez lulkowi wysylam artykuly i co? i jak ktos mnie nie lubi na forum to ma usunac! i tak lulkowi jestem wdzieczny ze to usunal chociaz nie musial!!!! problem nie tkwi w lulku a w mleczku. i motox tego sam nie znalazl a mleczke to wyslal. temat mi sie jedynie nei podobal i to bardzo i nie chcialem aby lulek usunal caly art jednak zrobil to i wielllllllllllkie dzieki mu za to!!!
PS - ten temat nie jest po to by krytukowac lulka i cale motox tylko po to by wyrazac opinie na temat calej sprawy i osob w niej uczestniczacych!!!!!!!!!
PS - ten temat nie jest po to by krytukowac lulka i cale motox tylko po to by wyrazac opinie na temat calej sprawy i osob w niej uczestniczacych!!!!!!!!!
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Kaze pisze:Dobra troche luzu. Nikt tu nikogo za nic nie wini tylko ze fama poszła w świat
tylko czy to fama?! tego nie wiem ale dzis bede wiedzial
<pisalem tu ze podobno to jest sciema tak wiec zmienilem to> stad edycja postu
Ostatnio zmieniony wt, 28 lis 2006, 22:11 przez Drobka27mx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Obiema rękami podpisuję się za poparciem Tomka Zycha - gość profesjonalny, zna się na rzeczy, pomocny i ceny ma ok. Z aunera tez wozi taniej niz Krywult. W ogole super równy i fajny koleś, a Mleczek to dyletant -równie dobrze mógłby sprzedawać waciki w drogerii. O motocyklach ma mniej więcej takie same pojęcie
KTM 85 SX 2007