Fun MX West Cup Leszno 22.10.2006
-
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
DO BOLKA ::
nie wiem czy temat aktualny ale pytanko mam:
co tam byl za szum ze zuwlowcy mieli jechac w licencji bo maja licencje zuzlowa? nie logiczne zdeka. kogos tam niby zdyskwalifikowali za to'<jakiegos zuzlowca> oczywiscie to wszystko moje pytania bo nie iwem czy to prawda . a rzecz druga to : jacy zuzlowcy tam startowali<wymien nazwiska>
z gory dzieki!!
nie wiem czy temat aktualny ale pytanko mam:
co tam byl za szum ze zuwlowcy mieli jechac w licencji bo maja licencje zuzlowa? nie logiczne zdeka. kogos tam niby zdyskwalifikowali za to'<jakiegos zuzlowca> oczywiscie to wszystko moje pytania bo nie iwem czy to prawda . a rzecz druga to : jacy zuzlowcy tam startowali<wymien nazwiska>
z gory dzieki!!
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Jabłoński Krzysztof (Lotos Gdańsk) Klasa senior I (wiek do 30 lat)
Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
hey.po zawodach wplynely protesty odnośnie klasyfikowania w zawodach amatorskich zawodników posiadających licencje!!Sedzia z Z.Góry ktorego wynajeliśmy zeby niebylo szumu zdecydowal ze zawonnicy szczegolnie w juniorach niebeda klasyfikowani!!startujących zuzlowców tj.Jabłoński ,Hlib,Baliński junior,też uznał jako zawodników licencjonowanych.Pomimo iż nieposiadają licencji motocrossowej!!miał na to swoją interpretacje!!Za rok napewno niebedzie tego typu pomylek!!ps.posiadam kilka fotek kolegi Dróbki z Leszna!!podaj maila na moje gg6178840.
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Bolek, a co odnośnie naszych nagród?? Eros zaraz po zawodach obiecał nam je dosłać... W Świebodzinie powiedziano nam, że są puchary i nagrody dla nas ale: "myśleliśmy, że was tu nie będzie i ich nie wzięliśmy, doślemy je wam"
Skontaktowałem się niedawno z organizatorem i również dowiedziałem się że:"lada dzień wam doślemy"
Nie chodzi mi już o nagrody, pieprzyć puchary, chodzi tylko o słowo jakie dali nam organizatorzy...Wystarczyło by słowo "przepraszam" i uważam sprawę za zamkniętą...
pozdro.
Skontaktowałem się niedawno z organizatorem i również dowiedziałem się że:"lada dzień wam doślemy"
Nie chodzi mi już o nagrody, pieprzyć puchary, chodzi tylko o słowo jakie dali nam organizatorzy...Wystarczyło by słowo "przepraszam" i uważam sprawę za zamkniętą...
pozdro.
-
- Mistrz prostej
- Kontakt: