Putoline - oleje i smary - Wasze opinie.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: minimum jeden
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Re: Putoline - oleje i smary - Wasze opinie.
miałem ten olej i po myciu w cieplej wodzie zostawal na filtrze to prawda ale byl to olej bez piasku, doloz tylko oleju i zakladaj na tej puszcze przelatasz rok tak robiąc i dodam nie mialem problemu z nakarmionym cylindrem a MX5 super dla tych co duzo lataja bo w bankach 4l i wlasciwosci dobre
LIDZBARK WARMIŃSKI -
STOLICA MOTOCROSS'u!
STOLICA MOTOCROSS'u!
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: EXC 400 '12
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Popieram. Bardzo korzysta oferta. Super ceny, duże opakowania (4L) oraz bardzo dobra jakość samych produktów. Osobiście stosuję olej do nasączania filtra Action Fluid (4L = 130zł), oraz smar do łańcucha DX11. W niedalekiej przyszłości zamierzam również kupować olej do mieszanki MX5 w dużych butelkach.
Ostatnio zmieniony sob, 19 gru 2009, 20:25 przez Mateusz_MX, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały"
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Szybki
Hej
Ja jeżdżę na oleju Castrolu i nie ma problemu a do skrzyni też lałem Castrola (40 zł za litr) Ale przerzuciłem się na Olej przekładniowy Motula Transoil Expert 10W40 bo jest tańszy i lepszy.Gdzie mogę znaleźć Putoline mx5 olej?
Ja jeżdżę na oleju Castrolu i nie ma problemu a do skrzyni też lałem Castrola (40 zł za litr) Ale przerzuciłem się na Olej przekładniowy Motula Transoil Expert 10W40 bo jest tańszy i lepszy.Gdzie mogę znaleźć Putoline mx5 olej?
HONDA CR 125
http://bikepics.com/members/Mint/
Sprzedam Okleinę na AirBoxa do Hondy Cr 125 Tanio! PW
http://bikepics.com/members/Mint/
Sprzedam Okleinę na AirBoxa do Hondy Cr 125 Tanio! PW
Gdzie kupujesz to do filtra w takiej cenie?? Ja płace 40 za litr tego...Mateusz_MX pisze:Popieram. Bardzo korzysta oferta. Super ceny, duże opakowania (4L) oraz bardzo dobra jakość samych produktów. Osobiście stosuję olej do nasączania filtra Action Fluid (4L = 80zł), oraz smar do łańcucha DX11. W niedalekiej przyszłości zamierzam również kupować olej do mieszanki MX5 w dużych butelkach.
-
- Mechanik motocyklowy
- Motocykl: YZF250, KXF250
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 3 razy
Jak w pierwszym poście http://www.imexmoto.pl/Mordor pisze:Hej
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: CRF 250R 09'
A gdzie można znaleźć bańki oleju Putoline MX 5 po 4L ? Na www.imexmoto.pl są tylko litrowe.
-
- Mistrz prostej
ludzie co wy za BZDURY piszecie podajecie linki a czy ktoś sprawdził??? albo ja mam jakiś inny sklep imexmoto
Action Fluid 1 litr to 56.12 zł a nie 80zł za 4litry!! cliner kosztuje 100zł !!! A mx5 1 litr 56zł a nie 4 litry 100zł nie wiem skąd bierzecie takie ceny ale jak ktoś je ma to proszę link!!!
Action Fluid 1 litr to 56.12 zł a nie 80zł za 4litry!! cliner kosztuje 100zł !!! A mx5 1 litr 56zł a nie 4 litry 100zł nie wiem skąd bierzecie takie ceny ale jak ktoś je ma to proszę link!!!
-
- Motocykl: EXC 400 '12
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Już jakiś czas temu zmieniłem cenę (130zł za 4l), gdyż pomyliłem cenę z płynem do płukania filtra (80zł - 4l). Na PW wytłumaczyłem to superpimp'owi. Pozdrawiam. Na przyszłość mniej nerwów i wykrzykników
PS. Właśnie z nieuważnego czytania tematów bierze się większość kłótni na tym forum.
PS. Właśnie z nieuważnego czytania tematów bierze się większość kłótni na tym forum.
"Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały"
-
- Mechanik motocyklowy
- Motocykl: YZF250, KXF250
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 3 razy
Stary Jak idziesz kupić kiełbasę do sklepu to czy kupujesz 1 kilo czy 4 to płacisz taka sama cene za kilo ale przy olejach jest troche inaczej płacisz za zawartość opakowania . koszt wyprodukowania opakowania i rozlanie oleju do niego tez kosztuje. Na całym swiecie czym wieksze opakowanie to cena jest niższa . Identycznie tutaj . Poza tym spytam ile Ty zuzywasz tego oleju rocznie??? Kupując w wiekszych opakowaniach(4L) i większych ilosciach zawsze mozesz poprosic o jakis rabat i robiąc zakupy w ten sposób gwarantuje ci ze litr oleju MX5 wyjdzie ci za 35zł. a cena 56 za 1litrowe opakowanie + przesyłka( podobnie jak na allegro) jest dla detalistów. :yawinkle:struna pisze:ludzie co wy za BZDURY piszecie podajecie linki a czy ktoś sprawdził??? albo ja mam jakiś inny sklep imexmoto
-
- Mistrz prostej
ok, nie jest to kiełbasa, ale chyba musiałbyś kupować 200litrową beczkę! żeby dostać taką cenę. poza tym nie ma w ofercie 4litrowych baniek, a na 1 litrowe, nawet w hurcie nie ma takiej ceny!! A poza tym mx5 to olej niskiej klasy i sam putoline nie poleca tego oleju do crossówek http://www.putoline.com/en/products/pro ... category=6 Ludzie poświęcie 2 minuty i sprawcie informacje a nie piszecie głupoty!!
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: minimum jeden
- Kontakt:
a do czego producent poleca? zdziwil bys sie kto na nim jezdzi
LIDZBARK WARMIŃSKI -
STOLICA MOTOCROSS'u!
STOLICA MOTOCROSS'u!
-
- Motocykl: Różnie to bywa.
Ja akurat mam w domu 4 litrową bańke za cene duuuużo niższą niż te 50 czy 60zł/l.struna pisze:ok, nie jest to kiełbasa, ale chyba musiałbyś kupować 200litrową beczkę! żeby dostać taką cenę. poza tym nie ma w ofercie 4litrowych baniek, a na 1 litrowe, nawet w hurcie nie ma takiej ceny!! A poza tym mx5 to olej niskiej klasy i sam putoline nie poleca tego oleju do crossówek http://www.putoline.com/en/products/pro ... category=6 Ludzie poświęcie 2 minuty i sprawcie informacje a nie piszecie głupoty!!