W dniach 7 - 8 października zakończenie sezonu w Obornikach
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Byłem ale niestety startowałem tylko w Cross Country w sobote.
Tu mam tylko taką se fotke ze startu:
http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C10%5 ... 1-full.jpg
W Motocrossie byłem już zgłoszony i zapłaciłem kolejne ubezpieczenie ale fura nie chciała dobrze gadać.
Już przed ostatnim treningiem stroiła fochy ale po takim powiedzmy powierzchownym czyszczeniu gaźnika wszystko grało ale w sobote znów cusik zaczelo sie czkać a w niedziele już dupa.
No trudno pojedę następnym razem, a do tego czasu będe trenował z jeszcze większym zaangażowaniem.
Bo jak napatrzyłem się jak walczyli ze sobą Dróbka i Szafran (a także kilku innych dobrych zawodników, choćby po profesorsku jadący 48 letni Marcin Rzętkowski) to nabrałem dodatkowych chęci.
Tu mam tylko taką se fotke ze startu:
http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C10%5 ... 1-full.jpg
W Motocrossie byłem już zgłoszony i zapłaciłem kolejne ubezpieczenie ale fura nie chciała dobrze gadać.
Już przed ostatnim treningiem stroiła fochy ale po takim powiedzmy powierzchownym czyszczeniu gaźnika wszystko grało ale w sobote znów cusik zaczelo sie czkać a w niedziele już dupa.
No trudno pojedę następnym razem, a do tego czasu będe trenował z jeszcze większym zaangażowaniem.
Bo jak napatrzyłem się jak walczyli ze sobą Dróbka i Szafran (a także kilku innych dobrych zawodników, choćby po profesorsku jadący 48 letni Marcin Rzętkowski) to nabrałem dodatkowych chęci.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
BaRy pisze: Już przed ostatnim treningiem stroiła fochy ale po takim powiedzmy powierzchownym czyszczeniu gaźnika wszystko grało ale w sobote znów cusik zaczelo sie czkać a w niedziele już dupa.
Bo jak napatrzyłem się jak walczyli ze sobą Dróbka i Szafran
Taaaa Oni < a zwlaszcza Dróbka:D> sa wielcy!!!
Warto wspomniec ze Poki<szafran> ledwo co wyleczyl powazna kontuzje i nie trenowal miesiac <no chyba ze kilka przejadzek bez jumpow itd nazwiecie treningiem> natomiast Maciej ostatnio na moto siedzial na zawodach we Wschowej , wiec nie widziales bary jak oni sie jeszcze tna:PP
Poki mial pecha poniewaz poszlo mu sprzeglo ale w 1 biegu wygral.Obydwoje baaaaaaaaaaardzo puchli i mieli 0 sil ,zwlaszcza Maciej.
Jednak podalem mu srubokret i zostal mistrzem okregu poznanskiego
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Właśnie o tym zapomnialemKaze pisze:Zawsze chciałem zobaczyć jak lecą na life ale nie było okazji, szkoda bo do Obornik nie mam daleko ale tak wyszło. Może ktoś porobił fotki?
potrzebowal bym foty tak:
Macieja Dróbki Honda #8
Bartka Szafrana Honda # 21
Łukiego Grzebyty Kawka<czarna> #11
i malego Grzebyty Suza <80cm> #8
ta czworke najbardziej szukam
jak macie jakies foty to piszcie na gg lub dawajcie na maila
3690034 drobka27mx@op.pl
z gory wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Drobka27mx pisze:
Taaaa Oni < a zwlaszcza Dróbka:D> sa wielcy!!!
No dokładanie chłopaki wymiatają na swoich oczywiście CRFach.
A z tym to się nie do końca zgodzę.Drobka27mx pisze: Warto wspomniec ze Poki<szafran> ledwo co wyleczyl powazna kontuzje i nie trenowal miesiac .
Bo widziałem go na treningu gdzieś 3 tygodnie temu i praktycznie już w drugim kółku latał wszystkie hopy ale wypierniczyl się 2 razy (raz w tym samym miejscu co na zawodach) i chyba potłukł trochę więc się zawinoł na chate.
Ze względu że pech i zaniedbanie moto nie pozwoliło mi startnąć to pokręciłem trochę.
Niestety to był mój debiut w filmowaniu i mogło wyjść cieniutko.
Jak zrzuce na kompa to może coś sklece.
Napewno jest dużo Dróbki i Szafrana bo chciałem sobie zarejestrowac i podglądnąć później w domu jakimi ścieżkami latają itd.
Jest też mój kumpel który był 2 w Juniorach.
Nr 11 na tej Kawie normalnie fruwał, nie raz miałem wrażenie, że przeleci hope i rąbnie na płaskie ale on idealnie celował w ostatnie centymetry zjazdu.
A co Iracki gadał, że Maciej kończy z motocrossem, prawda to czy może zmienia klubDrobka27mx pisze:
Jednak podalem mu srubokret i zostal mistrzem okregu poznanskiego