Galeria Gracjana Litwinskiego #188
-
- Moderator
- Motocykl: KTM XC 300 2016r.
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
- Status : Offline
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
Jesli sie nie myle to tak. I to wlasnie na oficjalnym Kanadyjskim "Suzuki Team" tz. OTSFF Motorsports Suzuki.MYRTIN KTM pisze:oni jeżdżą w CMRC ?mx_563 pisze:A wiec kto jezdzil tym motorem zanim go kupiles?
Tyler Medaglia?
Gray Davenport?
Ryan Lockhart?
Teraz jak widze ze to motor Team OTSFF to sie orientuje co to za motor. Zazdroszcze.
Czwarte zdiecie od gory....
http://www.racerxcanada.com/news/3698/s ... d-del-lee/
i to....
http://www.flickr.com/photos/chillywill ... 313089150/
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
Gracjan pewnie zna. Ja jestem za daleko.MYRTIN KTM pisze:Gray Davenport on kiedyś chyba jeździł w kawasaki a potem przeszedł do suzuki... Ale nie pamiętam dokładnie. Nawet nie wiecie jak BARDZO WAM ZAZDROSZCZE
Znacie tor The Wasteladns w Kanadzie? tam są zawody często
Ale spoko, Myrtin. Jak wkladasz kask i odpalasz motor to nie wazne gdzie jestes byle tor byl w miare jako tako i jacys koledzy blisko.
Nie ktore z moich najmilszych wspomnien to jazda w Raciechowicach i w Swieciu.
A zkad sie tak znasz na CMRC?
-
- Moderator
- Kontakt:
z tym że ja na tor mam daleko i nie mam możliwości przewieźć motocykla a do tego nie mam kolegów żeby z nimi pojeździć. Więc jedynie sam muszę łopatować i jakąś bande usypać i ćwiczyć jak moge ;/. A CMRC zacząłem się tak interesować jak zassałem z neta relacje z wyścigu i teraz dużo o tym czytam w necie i w ogóle ;]
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Nie bylem obecny pare dni wiec nic nie odpisywalem.Krzysiek jesli chodzi o te pierwsze zdjecie z treningu to dobrze rozpoznales jest to Eagle's Nest
skok zostal wydluzony troche i najazd jest bardziej stromy leci sie troche wyzej ogolnie 95 stop.Jesli chodzi o motor to jest to jeden z 4 motorow R.Lockhart.Tor Westeladns wiem gdzie jest ale to 3.5 godziny odemnie wiec tam nie jezdze.Myrtin czy ty byles w Kanadzie lub w niej mieszkasz.
skok zostal wydluzony troche i najazd jest bardziej stromy leci sie troche wyzej ogolnie 95 stop.Jesli chodzi o motor to jest to jeden z 4 motorow R.Lockhart.Tor Westeladns wiem gdzie jest ale to 3.5 godziny odemnie wiec tam nie jezdze.Myrtin czy ty byles w Kanadzie lub w niej mieszkasz.
-
- Moderator
- Kontakt:
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Myrtin KTM napisal:
Niestety nie mieszkam w Kanadzie ani nawet w niej nie byłem . Ale interesuje mnie bardzo CMRC
Napisz mi z jakich stron Polski jestes w tym roku nie mialem mozliwosci przyjechac ale na drugi rok napewno jestem w Polsce.Na jakim motorze jezdzisz? Chyba to KTM.Moze bedzie mozliwosc sie zobaczyc.Ale o detalach mojego przyjazdu nie chce pisac teraz bo jeszcze za duzo czasu.
O ile sie orietuje w Polsce mozna bylo ogladac na TV Kanadyjskie zawody ale nie wiem na ile to jest prawda.Powiem na TV wszystko ladnie wyglada maja dobrych komentatorow bylych zawodnikow wiec wiedza jak to przekazac ale jest tez wiele "brodow"bo nie wiem czy wiesz ale to jest prywatna organizacja pod wodza jednego czlowieka ktory jest dozywotnim prezydentem Ale jak wszedzie wy macie PZM i duzo problemow my mamy CMRC.
Niestety nie mieszkam w Kanadzie ani nawet w niej nie byłem . Ale interesuje mnie bardzo CMRC
Napisz mi z jakich stron Polski jestes w tym roku nie mialem mozliwosci przyjechac ale na drugi rok napewno jestem w Polsce.Na jakim motorze jezdzisz? Chyba to KTM.Moze bedzie mozliwosc sie zobaczyc.Ale o detalach mojego przyjazdu nie chce pisac teraz bo jeszcze za duzo czasu.
O ile sie orietuje w Polsce mozna bylo ogladac na TV Kanadyjskie zawody ale nie wiem na ile to jest prawda.Powiem na TV wszystko ladnie wyglada maja dobrych komentatorow bylych zawodnikow wiec wiedza jak to przekazac ale jest tez wiele "brodow"bo nie wiem czy wiesz ale to jest prywatna organizacja pod wodza jednego czlowieka ktory jest dozywotnim prezydentem Ale jak wszedzie wy macie PZM i duzo problemow my mamy CMRC.
-
- Moderator
- Kontakt:
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Cieszyn znam tylko z opowiadan ojca ladny tor a Ty jak smigasz po lasach to moze pomysl o enduro? Ostatecznie 28 kilometrow to blisko ja jade na najblizszy tor 76km w jedna strone a coz takie sa uroki zycia w miescie.W Ontario coraz wiecej sie zamyka torow ludzi chyba cos
podupcylo z walka o naturalne srodowisko.Wszystko im nie pasuje to sie kurzy to za glosno.Wy w Polsce jak na razie nie macie takich problemow.
Tory sa na obrzezach miast i nikomu to nie przeszkadza.
podupcylo z walka o naturalne srodowisko.Wszystko im nie pasuje to sie kurzy to za glosno.Wy w Polsce jak na razie nie macie takich problemow.
Tory sa na obrzezach miast i nikomu to nie przeszkadza.