Galeria Gracjana Litwinskiego #188
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: EXC-R 530
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Normalnie drugi Małysz . Nieźle pocinasz Szacun!
<<WROCŁAWSKI KLUB MOTOCROSSOWY>> DOŁĄCZ DO NAS!
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Trening na Florydzie
Dzieki za pochwaly lubie troche poskakac ale do Malysza to mi troche brakuje W tej chwili jestem chory na antybiotykach i co najgorsze mnie testuja bo nie wiedza co mi dokladnie jest nie moge wykonywac zadnych ciwiczen i jezdzic na motorze lub rowerze.Tym nie mniej pogoda cale szczescie nie jest sprzyjajaca do jazdy zimno jak cholera a na czwartek zapowiadaja snieg tak to nie zarty.Odnosnie nauki to napewno jak tylko bede w Polsce to nie ma sprawy zawsze sluze pomoca jak tylko bedzie na czym polatac to mozemy trenowac rozne sekcje razem.Chetnie jakas szkolke zrobimy aby sie poznac i troche razem polatac.
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Video z Florydy
Nazwa zespolu Rise Againstsudocross pisze:noo filmik superancki ;d;d;dd; i ta muza fajnie dobrana
Nazwa utworu Worth Dying For
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Witam wszystkich ponownie bo dlugiej nieobecnosci na forum.Nie wiele sie dzialo wiec nie mialem oczym pisac teraz jest troche inaczej.Wiec do rzeczy wygralem trzy tygodnie temu lokalny wyscig z cyklu Dash for Cash nic wielkiego ale latwe pieniadze do wygrania.Jeszcze zalicze pare takich zawodow w sezonie to takie extra pieniadze.Bylem zadowolony z siebie na tak malo co trenuje nie zle mi poszlo.Za dwa dni wiadomosc dobra z pracy wygralem wycieczke na Kube wiec pojechalem na tydzien wakacji bylo pieknie.Wrucilem pelen energi i na pierwszym treningu po przyjezdzie zlamalem nos na treningu dostalem kamieniem z pod kola bardzo nie mile uczucie.Tydzien mialem przerwy ale juz jestem znowusz na motorze.Jestem cholernie zajety i nawet nie zrobile filu drugiego ktorego wam obiecalem.W Kanadzie jest strasznie szybkie zycie nie ma czasu na nic.Pozdrawiam wszyskich i do uslyszenia.