Galeria Gracjana Litwinskiego #188
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Tor wspaniały,czego dowodem jest chociażby ta fotka --> http://s118.photobucket.com/albums/o98/ ... ama011.jpg
-
- Amator leśnych szlaków
eeehhh....photoshop na maksa !!!
ZARTUJE , ZARTUJE !!!!!!!!!!!!
Serio Gracjan, super zdiecia. Przyznaje ze chyba nie mial bym odwagi skakac jak ty na tym pierwszy i czwartym zdieciu z slideshow. Kurcze, te tory na wzchodzie sa naprawde fajne.
Ciesze sie ze nareszcie sobie pojezdziles bo ta zima Kanadyjska wydaje mi sie brutalna. Kiedy planujesz pierwszy start sezonu?
ZARTUJE , ZARTUJE !!!!!!!!!!!!
Serio Gracjan, super zdiecia. Przyznaje ze chyba nie mial bym odwagi skakac jak ty na tym pierwszy i czwartym zdieciu z slideshow. Kurcze, te tory na wzchodzie sa naprawde fajne.
Ciesze sie ze nareszcie sobie pojezdziles bo ta zima Kanadyjska wydaje mi sie brutalna. Kiedy planujesz pierwszy start sezonu?
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
dzieki za komplement
Tor jest zajebisty i jeden i drugi.Tym niemniej na Florydzie i wiecej sekcji skokow.Troche mozna powiedziec pomieszanie z SX sekcji i naturalnymi sekcjami.Zobaczycie jak zrobie film.Skoki niektore maja okolo 100-110 stop.Szkoda ze nie mam takiego toru w poblizu gdzie mieszkam.Wrucilem z cieplego miejsca i w Kanadzie pada snieg.Ale to juz koncowka zimy????
Tak mi sie przynajmniej wydaje.W sobote bedzie 19 na plusie.
Tak mi sie przynajmniej wydaje.W sobote bedzie 19 na plusie.
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Tallassee Alabama
Czesc Olob w Alabamie jestem tylko raz lub dwa razy w roku.Zawsze zatrzymuje sie na torze w Tallassee.Jak bedziesz tylko mial okazje to barzo polecam.Jeden z najbardziej znanych i lubianych torow w Alabamie.
Profesjonalnie prowadzony rownany i nawadniany co dziennie.Ma podlaczenia do pradu i wody dla RV.Ponadto prysznice z ciepla woda prawie atmosfera jak w domu
Profesjonalnie prowadzony rownany i nawadniany co dziennie.Ma podlaczenia do pradu i wody dla RV.Ponadto prysznice z ciepla woda prawie atmosfera jak w domu
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Wesolych Swiat Wielkanocnych ????????????????
Budzac sie dzisiaj rano nie moglem uwiezyc czy to czasem nie jest Boze Narodzenie a nie Wielkanoc i wcale nie bylem pijany
Troche sniegu na ziemi a temperatura okolo -6 kiedy to sie skonczy.
Tym niemniej dzisiaj bede pracowal nad filmem i jutro powinien juz byc na forum bo bede mial troche czasu.Tym niemniej Wesolych Swiat przyjemnych lotow i wygranej w totolotka na zakup najlepszego sprzetu.
Troche sniegu na ziemi a temperatura okolo -6 kiedy to sie skonczy.
Tym niemniej dzisiaj bede pracowal nad filmem i jutro powinien juz byc na forum bo bede mial troche czasu.Tym niemniej Wesolych Swiat przyjemnych lotow i wygranej w totolotka na zakup najlepszego sprzetu.