Galeria Gracjana Litwinskiego #188

Tu umieszczaj linki do twoich fotografii posadzonych na innych serwerach
Autor tematu
Gracjan
Mistrz prostej
Mistrz prostej
Styl jazdy: Motocross
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Status : Offline

U.S.Open

Post autor: Gracjan » wt, 6 lut 2007, 02:37

Krzysiek bo tak masz chyba na imie mx_563 mysle ze wiesz w jakiej klasie startuje poniewaz juz z taba mielem konwersacje na ten temat.
Mysle ze wiesz ze startowac mozesz w kazdej areniecross ale zeby sie zakwalifikowac musisz sobie wybrac strefe aby w niej zebrac jak najwiecej punktow i tylko 3 zawodnikow z 6 stref wchodzi do finalu tak przenajmniej jest w AMA.W Bookoo tez byly eliminacje ale nie wiem czy wiesz wiekszosc wyscigow byla na zachodniej stronie stanow.Wiec dla wielu zawodnkow zdecydowac sie na przyjazd z Teksasu, Arizony lub kaliforni wiaze sie z duzymi kosztami i nie kazdy jest w stanie wylozyc odpowiednia kase sam wiesz jak jest mieszkasz w USA i wiesz ze nie wszyscy sa milionerami :lol: jak to pokazuja na filmach. W Bookoo akurat jest tak pierwszy raz ze Randy Kidd nie dostal tyle zgloszen co myslal i dla tego siega po posilki.Ja dostalem od niego imienny email.Nie zagladam specjalnie tam na strone poniewaz nie bralem tego startu pod uwage poniewaz zalozenie bylo ze trzeba brac udzial w paru wyscigach.Jak powyzej napisalem w tym przypadku jest to mozliwe bez startu w zadnym popszednim wyscigu.Ponadto jak jezdziles w AMA to zawsze prawie sa eliminacje nakazdym wyscigu bo tak duzo amatorow startuje w niedziele nieraz jest okolo 600-700 zawodnikow w roznych klasach.Odnaosnie tego czy sie podalem to niemysle nie chce pojechac bez przygotowania jak jade to po to aby wypasc jak najlepiej.mx_563 ty wiesz jak jezdzi szczegolnie w USA klasa intermediate ze wielu zawodnikow jest nieraz szybszych od niktorych pro zawodnikow wiec trzeba byc dobrze przygotawanym na tego typu zawody.

mx_563
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków

Re: U.S.Open

Post autor: mx_563 » wt, 6 lut 2007, 17:30

Gracjan, sorry jesli moj post wydawal sie negatywny...nie mialem tego na mysli piszac go. Na serio nie pamietalem w jakiej klasyfikacji sie scigasz a juz dawno zkasowalem twoja PW. W kazdym razie nie mam nic zlego do powiedzenia odnosnie twojej decyzji. W sumie z Ontario do Connecticut to wcale nie zut beretem...to kawal drogi! Zgadzam sie rowniez z toba ze klasyfikacja Intermediate to powazna sprawa i trzeba byc przygotowanym.

W Kaliforni AMA prawie nie istnieje w MXsie amatorskim juz od ~10 lat. Nikt z nimi nie chce wzpolpracowac. Wszelkie zawody sa organizowane przez prywatne przedsiembiorstwa ("promotors").
Jako czlowiek stary po trzydziestce ( ha ha :lol: ) ja sie scigam z klubem OTHG (Over The Hill Gang - Bay Area Chapter) gdzie jestem w klasyfikacji +30 Intermediate.

No nic, zycze Ci aby temperatura Ci podskoczyla abys mogl sobie pojezdzic!

-Krzysiek

Autor tematu
Gracjan
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Post autor: Gracjan » wt, 6 lut 2007, 18:17

Czesc mx_563 ja sie absolutnie nie gniewam wrecz przeciwnie lubie z kims pogadac kto rzeczywiscie zna sie na mx.Krzysiek a moze sie wybierasz na MXDN to by byla okazja sie spotkac.A moze ktos z Polski sie wybiera.Zazdroszcze Ci pogody u nas -14 + wiatr z odczuciem okolo-20.

mx_563
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków

Post autor: mx_563 » wt, 6 lut 2007, 19:45

Nie wiem czy uda mi sie na MXdN mimo ze bedzie w Stanach. Raz bylem na MXdN (2001r w Namur w Belgi, wtedy mieszkalem w Niemczech), ale ze wzgledu na 9-11, Amerykanska kadra nie przyjechala na zawody. Wiec zeczywiscie nalezalo by zkombinowac wycieczke do Budds Creek. Super by bylo sie spotkac...no a gdy jacys koledzy z Polski by dolecieli to juz na maksa bysmy sie bawili!!!

U mnie dzis +17 stopni. Ale jutro bedzie zima....+14 i deszcz....brrrrrrr!!! :lol:

Bobek99
Gdzie jest sprzęgło?
Gdzie jest sprzęgło?
Kontakt:

Post autor: Bobek99 » wt, 6 lut 2007, 21:34

Czesc wam No to film oceniam 10/10 bo jest wspaniały bardzo dobrze jezdzisz i bardzo fajny tor chciał bym miec taki na placu:) :lol:
Życie jest piękne lecz trwa zbyt długo:)

Autor tematu
Gracjan
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Niedlugo juz tam bede

Post autor: Gracjan » wt, 13 lut 2007, 18:11

http://www.paxtraxmx.com/gallery/photos/
http://www.monstermx.com/
Na tych torach zamierzam jezdzic najwiecej.Sa bardzo dobrze przygotowane i nawadniane codziennie.
Ponadto zawsze jest duzo dobrych zawodnikow wiec bedzie z kim polatac.Napewno zrobie pare filmikow.
Juz sie nie moge doczekac kiedy tam bede. Wyjezdzam 9 Marca na 11 dni.

SEBOOL
Do odcięcia!
Do odcięcia!
Motocykl: CRF only
Kontakt:

Post autor: SEBOOL » wt, 13 lut 2007, 19:20

No to czekamy na dobre filmiki od ciebie :)
Ładnej pogody życze 8)
pozdr.
RS SERWIS

Pomyk
Uzależniony od adrenaliny
Uzależniony od adrenaliny
Kontakt:

Post autor: Pomyk » wt, 13 lut 2007, 20:24

Ale smaku narobiłeś tymi zdjęciami,aż chce się latać :D .U nas juz od dobrych 2tyg śniegu nie ma jest zielono,wczoraj pojechałem przejechać się na nasz tor rowerkiem,to są widoczne same hopy i bandy,a reszta wszystko w wodzie,conajmniej jakby było tam jezioro,a hopki wysepkami :lol: :D .PZdr

mx_563
Amator leśnych szlaków
Amator leśnych szlaków

Post autor: mx_563 » wt, 13 lut 2007, 22:12

Przy okazji skocz do Haines City pozdrowic Jamesa!!!

Aha, i uwazaj na churagany! Bo jak sie rozpedzisz i podskoczysz na Florydzie, to wylondujesz w jakims "Mobile Home" w Mississippi! :lol: :lol: :lol:

Autor tematu
Gracjan
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Post autor: Gracjan » pt, 16 lut 2007, 14:17

Krzysiek odnosnie huraganow to cos moge powiedziec juz raz uciekalem z Florydy.Ale mysle ze w Marcu nie powinno byc zadnych pogodowych niespodzanek.Nie chce sie znalesc w razie duzego podmuchu w Mississippi
:lol: :lol: :lol: to nie sa ci sasiedzi z ktorymi chcialbym wypic piwo :P :P

Autor tematu
Gracjan
Mistrz prostej
Mistrz prostej

Powrot z Florydy.

Post autor: Gracjan » pn, 19 mar 2007, 15:21

Wlasnie wrucilem z Florydy i Alabamy pogode mialem wysmienita okolo27-29 stopni C.Wyjazd udany napewno troche podszlifowalem forme ale jeszcze z wytrzymaloscia nie jest za dobrze.Szybkosc mam musze jeszcze troche ciezej popracowac w silowni nad kondycja to wszystko powinno byc OK.Zdjecia postaram sie wrzucic dzisiaj a nad filmem to troche musze popracowac.

Autor tematu
Gracjan
Mistrz prostej
Mistrz prostej

link ze zdjeciami z Florydy i z Alabamy

Post autor: Gracjan » pn, 19 mar 2007, 19:29

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wasze fotki”