Galeria Gracjana Litwinskiego #188
-
- VIP
- Motocykl: GSXR 750 K0
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
No bary dobre masz informacje ;D cos sie ma dziac. Poczekamy do zimy i zobaczymy, koparko spycharka juz jest do naszej dyspozycji 24/7/365/ ;p Tor bedzie w zwirowni i troche bedzie trzeba to po pierwsze wyrowac (doly jakies stawy tam sa i w ogule) i oczyscic (smieci), ale to da rade zrobic, jak go stworzymy to dam znac.
Pozdro
Pozdro
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Jesli bedziecie gotowi do budowy to troche moge podpowiedziec jak powinien wygladac tor zblizony do SX tak ze bynikt sobie krzywdy nie zrobil oczywiscie na poczatek.Puziniej sekcje mozna zmienic na bardziej trudniejsze.Ponadto Cypis jest tez dobry startowal w hali w Dani.Ma pojecie jak cos takiego zbudowac przeciez to byly mistrz Polski w 125cc.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Oki spoko jak co to będe Cię męczył.Gracjan pisze:Jesli bedziecie gotowi do budowy to troche moge podpowiedziec jak powinien wygladac tor zblizony do SX tak ze bynikt sobie krzywdy nie zrobil oczywiscie na poczatek.Puziniej sekcje mozna zmienic na bardziej trudniejsze.Ponadto Cypis jest tez dobry startowal w hali w Dani.Ma pojecie jak cos takiego zbudowac przeciez to byly mistrz Polski w 125cc.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
hahahah Gracjan filmy z USA beda, ale ja chce z tej galerii XXX bo nie wierze ze tylko SX bedziesz sie zajmowac
dzieki za mile slowa, ale wiecej z sx to chyba mimo wszystko ty masz wspolnego. wpadniesz w wakacje to zbudujemy cos na piaskowni niedaleko mnie 4 fun of course. see ya around
dzieki za mile slowa, ale wiecej z sx to chyba mimo wszystko ty masz wspolnego. wpadniesz w wakacje to zbudujemy cos na piaskowni niedaleko mnie 4 fun of course. see ya around
...Behemoth keeps me alive...
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
Autor tematuGracjan
- Mistrz prostej
Tak napisal Cypis.
hahahah Gracjan filmy z USA beda, ale ja chce z tej galerii XXX bo nie wierze ze tylko SX bedziesz sie zajmowac
Hahaha pewnie wyskocze do jakiegos klubu jak bedzie w poblizu ale to wszystko zalezy na jakim torze bedziemy.Nie ktore sa stosunkowo daleko od miasta ponadto jedzie ze mna moj trener (ojciec)
Hahaha pewnie wyskocze do jakiegos klubu jak bedzie w poblizu ale to wszystko zalezy na jakim torze bedziemy.Nie ktore sa stosunkowo daleko od miasta ponadto jedzie ze mna moj trener (ojciec)
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Jako przedstawiciel Hyundai Auto Canada dziekuje za bardzo dobra wspolprace i bardzo profesjonalne reprezentowanie naszej kompani.Bardzo dobry film czekamy na nowe z przygotowania sie do nowego sezonu 2007.Pogoda napewno temu nie sluzy w Kanadzie mamy od dwoch tygodni bardzo duzo deszczu.Powodzenia w nowym sezonie.