KLUB MOTOCROSSOWY W GLIWICACH
-
Autor tematustreetfighter1
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
KLUB MOTOCROSSOWY W GLIWICACH
Słyszałem że w Gliwicach jest klub motocrossowy. Jeżeli jest taka możliwość to prosze o strone internetową lub adres i telefontego klubu.
Z góry dzieki. Pozdrawiam.
Z góry dzieki. Pozdrawiam.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
witam wszystkich.
Wiec tak, widze ze brakuje tutaj w okolicy jakiegos klubu. Ale zeby taki klub powstal to nie jest wcale tak latwo. Zainteresowalem sie tym problemem na jesien i trzeba wlozyc w to troche pracy i wysilku. Kazdy klub musi byc zarejestrowany w PZM, a zeby to zrobic musi spelniac odpowiednie warunki. I tutaj wlasnie brakuje w okolicy porzadnego toru, bo chyba gdzies trzeba trenowac. I ten problem jest zasadniczy gdyz trzeba znalesc odpowiedni teren a pozniej zalatwic zgode na zagospodarowanie go pod taki obiekt, jesli wiecie o takich trenach prosze o kontakt. Jest tez 2 kwestia zeby zaczac prace nad takim projektem potrzebna jest rownierz kasa ale najpierw znajdzmy taki teren a potem bedziemy myslec.
pozdrawiam
Wiec tak, widze ze brakuje tutaj w okolicy jakiegos klubu. Ale zeby taki klub powstal to nie jest wcale tak latwo. Zainteresowalem sie tym problemem na jesien i trzeba wlozyc w to troche pracy i wysilku. Kazdy klub musi byc zarejestrowany w PZM, a zeby to zrobic musi spelniac odpowiednie warunki. I tutaj wlasnie brakuje w okolicy porzadnego toru, bo chyba gdzies trzeba trenowac. I ten problem jest zasadniczy gdyz trzeba znalesc odpowiedni teren a pozniej zalatwic zgode na zagospodarowanie go pod taki obiekt, jesli wiecie o takich trenach prosze o kontakt. Jest tez 2 kwestia zeby zaczac prace nad takim projektem potrzebna jest rownierz kasa ale najpierw znajdzmy taki teren a potem bedziemy myslec.
pozdrawiam
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Widze ze coraz wieksze zainteresowanie
To dobrze !!
Niech cos sie zaczyna dziac !!
Z tym terenem to jest duzy problem .... a najwiekszy to z ludzmi .
Nie wszyscy chca zeby ktos jezdzil im kolo domu , wiec trzeba znalezc cos na uboczu .. "odludziu" w Gl ciezko cos takiego znalezc ...
Moze na obrzezach Gliwic cos by sie znalazlo ...
No i druga sprawa to sa koszty...
Trzeba sporo zainwestowac w rozwiniecie takiej dzialalnosci .
Jak by powstal taki klub w Gliwicach JA JESTM PIERWSZY do zapisow
Pozdrawiam !!
To dobrze !!
Niech cos sie zaczyna dziac !!
Z tym terenem to jest duzy problem .... a najwiekszy to z ludzmi .
Nie wszyscy chca zeby ktos jezdzil im kolo domu , wiec trzeba znalezc cos na uboczu .. "odludziu" w Gl ciezko cos takiego znalezc ...
Moze na obrzezach Gliwic cos by sie znalazlo ...
No i druga sprawa to sa koszty...
Trzeba sporo zainwestowac w rozwiniecie takiej dzialalnosci .
Jak by powstal taki klub w Gliwicach JA JESTM PIERWSZY do zapisow
Pozdrawiam !!
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
No moze zainteresowanie jest, ale brak chetnych aby takie cos powstalo. Kazdy by chcial jezdzic w takim klubie, tylko zeby ktos to wszystko zrobil. Dlatego ja chce sie przyczynic ale potrzebuje chetnych do prac nad torem. Wiadomo ze tor nie powstanie na rynku albo na pl. krakowskim, ja juz teren mam mniej wiecej upatrzony. Teraz tylko musze isc do lesniczego bo on gospodaruje tym terenem i pogadac czy wyrazi zgode. A do kosztow to musimy sobie sami poradzic, najpierw potrzebuje liste chetnych ktorzy sie na takie cos pisza tzn. poswieca troche czasu na budowe toru i oczywiscie uiszcza jakies skladki na koparke ktora usypie pare klebow. Jesli ekipa bedzie na tyle liczna aby zaczac budowe takiego obiektu to od wiosny zaczniemy myslec powaznie. Wiec czekam na chetnych. kontakt 607128492
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.