Jak prawidłowo nakleić okleinę?
-
Autor tematuNEKAONE
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Jak prawidłowo nakleić okleinę?
JAk okleic swoj moto bez burchlow , i zmarszczek i co tam jeszcze przypalowego ..
wiec mam pytanie ;
czy ktos z was oklejal swoj moto ? i jak se z tym poradzil.. a drugie pytanie to jak se poradzic z pokrowcem.. nabylem ladna okleine skina , od zawsze bylem na nia napalony , ale torszke sie zawiodlem , mialo byc wiecej pan
z gory dzieki motochlopcy
wiec mam pytanie ;
czy ktos z was oklejal swoj moto ? i jak se z tym poradzil.. a drugie pytanie to jak se poradzic z pokrowcem.. nabylem ladna okleine skina , od zawsze bylem na nia napalony , ale torszke sie zawiodlem , mialo byc wiecej pan
z gory dzieki motochlopcy
Boze, chron mnie przed przyjaciólmi, bo z wrogami sam sobie poradze.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Ćwiara YZF
- Kontakt:
czy pod okleine trzeba nowe plastiki czy mozna na starych ???? spolaerowac albo cos ???
www.INTER-CROSS.pl ----> najlepsze marki w jednym miejscu
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
SKLEP MX _________ALLEGRO ________FIRSTRACING ________RISK RACING
BÓG, HONOR, MOTOCROSS
SKLEP MX _________ALLEGRO ________FIRSTRACING ________RISK RACING
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
przygotuj sobie wode z mydlem, wlej ja do butelki ze spryskiwaczm. potrzebny bedzie rowniez kawalek plastiku, taki maly rakiel, cos na ksztalt skrobaka do szyb z tym, ze z zaokraglonym bokiem. stare okleiny nalezy zerwac, powierzchnie bardzo dokladnie oczyscic, odtluscic i osuszyc. nastepnie spryskac woda z mydlem. woda da ci mozliwosc zmiany pozycji okleiny, latwiej ja spasowac. pozostaje juz tylko wycisnac wode spod okleiny w/w raklem i gitara.
pozdr