przewiana szyja i kark
-
Autor tematuiwy
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
przewiana szyja i kark
mam problem niedawno kupilem crossa i podczas jazdy sie pocę i zawsze mnie przewiewa proszę o radę co robic zeby tego uniknąć czy są jakieś specjalne koszulki które przed tym chronią błagam pomóżcie czuje się jakbym mial 80 lat
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Chopie, a może ty nie jesteś przewiany, tylko najzwyczajniej w świecie masz zakwasy. Po dłużeszj przerwie w jeździe też mam tak, że boli szyja i karczycho. ale to jest wynik zmęczenia mięśni.
Mój Jesuuu, taki sprzet a ty Piszesz, że nie masz ŻADNYCH ochraniaczy!!!! Chyba jesteś mocno maloletni i nie cenisz swojego zdrowia albo i życia, albo WYJĄTKOWO niefrasobliwy. ZRóB COś Z TYM ZANIM BęDZIE ZA PóźNO!!!!
Mój Jesuuu, taki sprzet a ty Piszesz, że nie masz ŻADNYCH ochraniaczy!!!! Chyba jesteś mocno maloletni i nie cenisz swojego zdrowia albo i życia, albo WYJĄTKOWO niefrasobliwy. ZRóB COś Z TYM ZANIM BęDZIE ZA PóźNO!!!!
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Jedyne co ci mogę polecić, to nie kupować samego żółwia. A czy buzer lub zbroja, wysztko zalezy od osobistych preferencji. Ja jeżdżę w sztywnym buzerze. Tematów odnośnie ochraniaczy, ubioru w ogóle, jest mnóstwo na forum. Poczytaj sobie to wiele ci wyjaśni. Temat-rzeka .
Ale nie rób głupstw jeżdżąc bez ochrony, bo później będziesz sobie w brode pluł. Mam nadzieję, że chociaż kask i buty masz jak należy...
Ale nie rób głupstw jeżdżąc bez ochrony, bo później będziesz sobie w brode pluł. Mam nadzieję, że chociaż kask i buty masz jak należy...
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Kup maske na motor z cienkiego polaru z membraną Wind-Stopper która jak nazwa świadczy nie przepuszcza wiatru. Niestety ostatniego czasu podrożały znacznie te produkty. Scott USA ma takie maski. Jak jade gdzies dalej to zakładam polar lub kórtke i jest mi ciepło. Wole by było mi za ciepło niż za zimno.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60