Coś za coś czyli squls dills :D
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Coś za coś czyli squls dills :D
Plana mam takiego ktos potrzebuje cos do budy< obojetnie co> inni mu to szukaja albo pisza w zamian za cos innego. wkoncu wszyscy jestesmy leniwi ale kazdy jest z czegos dobry mysle ze by wypalilo . poprostu piszesz tu co potrzebujesz i jak ktos drugi to umie to ci robi a ty mu cos wzamian ... mysle moze wypalic
nie tomek P
nie tomek P
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
mowa zalezna hymnnn mialem to gdzies wez zapodaj o czym to , to ci rozwine ale jedno ci powiemMXrool pisze:Hehe jutro klasówka. Ktoś mi wytłumaczy równanie koła i wyliczenie z równania położenia dwuch kół? Albo mowe zależną z anglika?
OLEJ TO
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
O z fizy tez szykuje się sprawdzianki i nic nie jarze (jak zawsze z resztą), z tematu energia w ruchu po okręgu, przyspieszenia kątowe i takie tam duperele. Wiesz coś z tego? jakieś wzorki podręczne? bo nie posiadam jako takiego podręcznika :pp, a mój kajet swieci pustkami.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
ejjjjjjjjjj ejjjjjjjj to mialo byc proste typu: 7+3 *2 hehe a nie takie gowna
wiecie co tak sobie mysle ze jak wszyscy bedziemy nic nie wiedzieli to po co temat heh . jak na razie wszystko sie na to zapowiada.
ja czytalem kopciuszka i moge opowiedziec
wiecie co tak sobie mysle ze jak wszyscy bedziemy nic nie wiedzieli to po co temat heh . jak na razie wszystko sie na to zapowiada.
ja czytalem kopciuszka i moge opowiedziec
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
E(przyśpieszenie kątowe ma inny symbol ale nie ma go na klawiaturze)=dw/dt z czego w to prędkośc kątowa(czyli stosunek kąta alfa do czasu w którym kąt został wykonany). Ehh co ja mówie, kasuje to co wcześniej napisałem :/ ale wzór jest na bank dobry. Później postaram sie coś wiecej napisać bo samym wzorem klasówki nie napiszesz a ja mam dzisiaj od ch**a roboty
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Tomek-KTM pisze:Bartek jest świetny z polskiego ! Jak mi walnąl wypracowanie w minute to byłem w szoku !
Dzieki !
spoko
z polaka jestem kiepski mam 4 4 2 heh ale wiesz latwo mi sie uklada tekst , gorzej go napisac
no panowie powiedzcie mi dlaczego biedronka ma kropki hehe zadanko dla mojej mlodszej kuzynki ja tez mam od h*** zadan ale leje
sobie poradze jakos heh