Olej do 2T Orlen, Midland - opinie
-
- Do odcięcia!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Może trochę off-topic, ale jedno info: właśnie robię zamówienie do Midlanda i oprócz oleju do aut biorę na próbę taki:
http://www.midland.pl/aimages/images/2534
W hurcie (biorę 60 litrów syntetyka do aut i 16 litrów motocyklowego) ten olej z fotografii wychodzi po ok. 22 PLN brutto za litr-moja cena zakupu. Jak ktoś się chce podpiąć pod zamówienie to może do wieczora cyknąć do mnie na 501 012 332. Jutro rano wysyłam zamówienie, i temat będzie zamknięty.
http://www.midland.pl/aimages/images/2534
W hurcie (biorę 60 litrów syntetyka do aut i 16 litrów motocyklowego) ten olej z fotografii wychodzi po ok. 22 PLN brutto za litr-moja cena zakupu. Jak ktoś się chce podpiąć pod zamówienie to może do wieczora cyknąć do mnie na 501 012 332. Jutro rano wysyłam zamówienie, i temat będzie zamknięty.
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Czerwony bo ma barwnik by odróżnić zalane paliwo olejem od tego nie zalanego heh. Ja myślę, że może by fura chodziła na tym oleju, ale zastosowanie jest określone chyba na opakowaniu? Pilarki to też wyżyłowane 2T... więc czemu by nie? Ale to MUSI być syntetyk jak koledzy wyżej piszą. Nie wiem, zalej i przetestuj Ja mam zaufanie tylko do Motula 800 Off Road Factory Line
P.S. A twój mechanik z teamu fabrycznego Ci nie może pomóc?
Ciekawy jestem jak by się spisywał olej Makita? Pewno Makita nie robi sama tylko ktoś dla niej. Jak wiadomo to czołowa firma produkująca narzędzia, ale co do oleju to jestem ciekaw.
P.S. A twój mechanik z teamu fabrycznego Ci nie może pomóc?
Ciekawy jestem jak by się spisywał olej Makita? Pewno Makita nie robi sama tylko ktoś dla niej. Jak wiadomo to czołowa firma produkująca narzędzia, ale co do oleju to jestem ciekaw.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Na razie nie ma
- Kontakt: