Galeria użytkownika jaacc89
-
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Kaze chyba za dużo filmów o frestyle-u się naoglądałeś. To że gleba nie wygląda super ekstra widowskowo nie znaczy że nie jest zajebiście bolesna.
Ostatnio była ta historia że chłopakowi z bodaj koszalińskiej ekipy silnik przerwał na najeździe. Jakbym nie wiedział co będzie dalej to bym pomyślał że po upadku wstanie, kopnie maszyne i pojedzie a okazało się że miał poważne obrażenia klatki. Nie ma się co tak mądrzyć bo jak się siedzi na motocyklu to inaczej się to odbiera.
Nie chce się z tobą kłucić ale takie komentarze są nie na poziomie.
Ostatnio była ta historia że chłopakowi z bodaj koszalińskiej ekipy silnik przerwał na najeździe. Jakbym nie wiedział co będzie dalej to bym pomyślał że po upadku wstanie, kopnie maszyne i pojedzie a okazało się że miał poważne obrażenia klatki. Nie ma się co tak mądrzyć bo jak się siedzi na motocyklu to inaczej się to odbiera.
Nie chce się z tobą kłucić ale takie komentarze są nie na poziomie.
Bynajmniej nie przynajmniej! http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Zgadzam sie z tobą ciechu...Żeby nazwać glebe pożądna według Ciebie kaze Kaze to trzeba połamać sobie 8 par zeber(w tym 7prawdziwych),wstrząś muzgu,pękniecieszi czaszki,stacanienie kilakunastu zębąw,2 nogi ,ręke,i nie wiem co jeszcze ...dopiero w tedy mozęsz powiedizęć ze się ostro wyje****ś(super rozumowanie ale nie dlamnie)Wstrząs muzgu jest poważna sprawdą(moze tak mówie bo nigdy nic poważnego mi sie nie stało ,ale według mie to nie jest za przyjemne i napewno kiedys będzie musie ten wypadek odbijał np. w postaci bulów głowy itp.)
pozdro
pozdro
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Ok koniec offtopa ale musze wyjaśnić. Igi od dzisiaj zawsze bedzie sie ze mną nie zgadzał bo pojechałem po MTXie ale mam to w dupie szczerze mówiąc. Nie chce sie niczym przechwalać co i jak przeszedłem i jak ja odbieram urazy, moja sprawa - każdy ma swój punkt widzenia i proponuje nie strzelać głupkowatych uwag w moim kierunku, dla jednego to bedzie masakra dla innego nie a wypadek z Koszalina też widziałem i skutek był faktycznie bardzo niebezpieczny.
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: kxf 250 08', YZ 125 sprzedam
- Kontakt:
Re: Galeria użytkownika jaacc89
no widze ze obchodzisz sie z motocyklem jak trzeba Kontynujesz dalej MX ? jak tak to wrzuc jakies foty aktualne