Jest tor motocrossowy k/Torunia
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
W piątek byłem.MaTiMx pisze:Mały ,a kiedy ty byłeś na torze? w sobotę? My jezdzimy w sobote lub niedziele na tym torze. I jak tor się podoba? Jedyny minus toru że jest za wąski na typowe wyścigi.Ale to się zrobi na przyszly sezon pozdro
Tor wygląda tak jakby zminiaturyzowano duży tor. Jest węższy, krótszy i chopki są mniejsze. Tor może i jest piasczysty, ale dość zadbany i uformowany. Jak będzie transport to się może w weekend wybierzemy.
-
- VIP
- Motocykl: Yamaha YZ250F '18
Jesli chodzi o dojazd do Lubicza, to jesli jedziesz od strony Torunia, to jak juz sie zjedzie z wiaduktu to na rozwidleniu, trzeba skrecic w prawo. Trzeba sie kierować na fabrykę Nestle Pacyfic. Jedzie się kreta droga, bedziesz przejezdzac pod wiaduktem i zaraz za nim skrecasz w prawo na Pacyfic. Pod koniec drogi skrecasz na drukarnie skoczek w prawo (taka ciasna polna droga). Po prawej bedzie drukarnia skoczek, ale jedz jeszcze dalej. Tor będzie widać po prawej stronie za krzakami, tylko duzo tam tych krzakow wiec mozesz tor przeoczyc
Najlepiej to sie skonsultuj z miejscowymi co gdzie i jak...
Najlepiej to sie skonsultuj z miejscowymi co gdzie i jak...
-
- Mistrz prostej
Czesc
Bylem, obejrzalem, polatalem . Bardzo fajny, kameralny tor, duzo atrakcji, ciasny i wymagajacy. Dla takiego amatora jak ja to dlugo sie nie znudzi. Przydalaby sie jedna dluzszzzzza trumna. Na jednej przesolilem i ladowalem jak Malysz w Trondhaim (czy jakos tak), teraz wiem po co jest ta oslona na kierownice . Jak dla mnie bardzo fajny, mozna duzo cwiczyc. Gratulacje dla chlopakow!!!
Seba
Bylem, obejrzalem, polatalem . Bardzo fajny, kameralny tor, duzo atrakcji, ciasny i wymagajacy. Dla takiego amatora jak ja to dlugo sie nie znudzi. Przydalaby sie jedna dluzszzzzza trumna. Na jednej przesolilem i ladowalem jak Malysz w Trondhaim (czy jakos tak), teraz wiem po co jest ta oslona na kierownice . Jak dla mnie bardzo fajny, mozna duzo cwiczyc. Gratulacje dla chlopakow!!!
Seba
-
- Mistrz prostej
Heja
na czym latam? wlasnie dotarlem moja nowa zabawke KTM 450 EXC. Ale niech chlopakow z austrii kule w tylek bija. Zeby w spokoju wyregulowac luz zaworowy musialem zwalic obie chlodnice , to tak na marginesie, jak ktos to robi bez zdejmowania ukladu chlodzenia chetnie poslucham. Maly ja Ci powiem tak ze chetnie tylko ze ja juz stara dupa jestem (35 lat) nie wiem czy bedziesz chcial z takim starym piernikiem latac. Mam jeszcze LC4 620'1994 na sprzedaz jak by kto chcial oddam w dobre rece. A po asfalcie popierdalam sobie KTM 950 SM 8) to jest zabawka dla naprawde duzych chlopcow Dzisiaj wybralem sie na oslawiony i owiany tajemnica nowy w budowie tor za "polchemem" i.....no szkielet jest....zobaczymy co dalej. Jedna hopa mnie zastanowila: prosta>hopa>za hopa zaraz ostro w prawo, a na wprost ....skarpa no to jak to...skantowac i w prawo? ale jak cos nie tego ten panie to w piz...du w skarpe
no zem sie rozpisal . takze jak cos to daj znac, polatam z mila checia
Seba
P.S. lece w niedziele do Chelmna na CC, jedzie ktos z Toronto?
na czym latam? wlasnie dotarlem moja nowa zabawke KTM 450 EXC. Ale niech chlopakow z austrii kule w tylek bija. Zeby w spokoju wyregulowac luz zaworowy musialem zwalic obie chlodnice , to tak na marginesie, jak ktos to robi bez zdejmowania ukladu chlodzenia chetnie poslucham. Maly ja Ci powiem tak ze chetnie tylko ze ja juz stara dupa jestem (35 lat) nie wiem czy bedziesz chcial z takim starym piernikiem latac. Mam jeszcze LC4 620'1994 na sprzedaz jak by kto chcial oddam w dobre rece. A po asfalcie popierdalam sobie KTM 950 SM 8) to jest zabawka dla naprawde duzych chlopcow Dzisiaj wybralem sie na oslawiony i owiany tajemnica nowy w budowie tor za "polchemem" i.....no szkielet jest....zobaczymy co dalej. Jedna hopa mnie zastanowila: prosta>hopa>za hopa zaraz ostro w prawo, a na wprost ....skarpa no to jak to...skantowac i w prawo? ale jak cos nie tego ten panie to w piz...du w skarpe
no zem sie rozpisal . takze jak cos to daj znac, polatam z mila checia
Seba
P.S. lece w niedziele do Chelmna na CC, jedzie ktos z Toronto?