SZUKAM EKIPY DO REAKTYWACJI TORU W MYSŁOWICACH
-
Autor tematunolesch
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
SZUKAM EKIPY DO REAKTYWACJI TORU W MYSŁOWICACH
JEZDZIMY TAM W CZTERECH DO 10 GOŚCI.SZUKAMY EKIPY Z KATOWIC I OKOLIC.TOR JEST ZANIEDBANY I CHCEMY GO UZDROWIĆ NIE DUŻYM KOSZTEM.CHĘTNYCH ZAPRASZAM.TOR ZNAJDUJE SIĘ W DZIELNICY MYSŁOWIC LARYSZ.ZAPRASZAM.JESTEŚMY PRAWIE CO DZIENNIE OD 17-TEJ
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: honda cr 250
- Kontakt:
Re:
Markx pisze:Witam, byłem tam dzisiaj i tor jest tragiczny! Twardy i wogóle jakiś pomylony. Fajny tor jest w żorach w kierunku RYBNIKA. Nie daleko knajpu U BIELASA!
mowa tu o torze w Czerwionce??
jeszcze nie byłam ale podobno warty odwiedzenia:)
a co do Mysłowic ładnie co w ogóle się dzieje z tym torem??
nic szczególnego...
Zakładam kask... google...nie widać mojej twarzy.. to już nie ten świat.. tutaj nie ma przyjaźni...tutaj kończy się szacunek... Mój świat moje życie.. mój ustrój... moje zdrowie...bo kocham to CO ROBIE
Zakładam kask... google...nie widać mojej twarzy.. to już nie ten świat.. tutaj nie ma przyjaźni...tutaj kończy się szacunek... Mój świat moje życie.. mój ustrój... moje zdrowie...bo kocham to CO ROBIE
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: aktualnie brak
- Kontakt:
Re: SZUKAM EKIPY DO REAKTYWACJI TORU W MYSŁOWICACH
Niestety to nie mowa o Czerwionce ale Szczejkowicach.
Tor w Szczejkowicach to tor piaszczysty a Czerwionka jest twarda.
Poza tym w Szczejkowicach dni starego toru są już policzone bo budują autostradę a nowy właśnie powstaje.
Ja zapraszam na treningi do Czerwionki.
Tor przygotowany do jazdy. Od zeszłego roku powstały nowe skoki i trochę profil toru się zmienił.
Treningi codziennie. Główne w środy i niedziele.
ZAPRASZAMY
http://www.mkc.net.pl
Tor w Szczejkowicach to tor piaszczysty a Czerwionka jest twarda.
Poza tym w Szczejkowicach dni starego toru są już policzone bo budują autostradę a nowy właśnie powstaje.
Ja zapraszam na treningi do Czerwionki.
Tor przygotowany do jazdy. Od zeszłego roku powstały nowe skoki i trochę profil toru się zmienił.
Treningi codziennie. Główne w środy i niedziele.
ZAPRASZAMY
http://www.mkc.net.pl
No Fear. Be the Best and Fuck the Rest. SUZUKI RM-Z450 K6
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: YZ 125
- Kontakt:
Odswiezam temat..za niedlugo bedzie po sniegu wiec mozna by tam cos podzialac..dzisiaj tam bylem i tor jest zaniedbany ale fajny
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: honda cr 250
- Kontakt:
eej właśnie co z tym torem wiadomo jakieś wieści czy da się tam jeżdzić ??
nic szczególnego...
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Pytasz co sie tam dzieje? Powiem tak N I C dobrego.
Grupa która rozpoczęła ten wątek jak widać już nie jest zainteresowana tematem Mysłowickiego toru. Podobno jeżdżaą gdzieś ale nie wiem gdzie (to bardzo tajemnicza grupa judzi) . Co do toru to stan nie jest taki zły ale z tego co wiem miasto nie jest zainteresowane tym by istniał ani tor ani klub a jeźdźcy chyba mają już ten temat głęboko patrz link.viewtopic.php?f=4&t=16898
Grupa która rozpoczęła ten wątek jak widać już nie jest zainteresowana tematem Mysłowickiego toru. Podobno jeżdżaą gdzieś ale nie wiem gdzie (to bardzo tajemnicza grupa judzi) . Co do toru to stan nie jest taki zły ale z tego co wiem miasto nie jest zainteresowane tym by istniał ani tor ani klub a jeźdźcy chyba mają już ten temat głęboko patrz link.viewtopic.php?f=4&t=16898