Sami zobaczcie - mocne!
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: kawasaki
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
-
Autor tematuKaze
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
No nie był bym tego taki pewien. Petr Pilat w wieku 14lat zrobił backflipa a Pstarana w tym wieku robił heelclickery. Nie wiem czemu robicie z Pastrany jakiegoś bożka, wiadomo dobry zawodnik ale na X-games nie pokazał nic nadzwyczajnego. Adams pozamiatał. A na pewno na scenie fmx'u zagra jakiś kozak który bedzie wykonywał tricki o jakich dzisiaj nawet nikt nie myśli.długo nie bedzie jego następcy..nikt mu nie dorówna
Petr Pilat w akcji:
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Oglądałem popisy Ptetra Pilata 2 grudnia2006 w pradze widać po jego skakaniu , że się rozwija teraz robi już backflip no footed.Widać też że zajmuje sie nim Kuchta mają taki sam styl. Tak jak zreszta podmol w powietrzu wygląda niemal identycznie jak Kuchta bo to właśnie on go uczył fmmx-u.Przydał by sie w Polsce taki Kuchta, wzór który by potrafił uczyć innych.
A tak w ogóle to też myslę że Nate Adams miał w Madrycie lepszy przejazd.Travis oceniając ogólnie jest the bestale akurat na tych zawodach moim zdaniem był słabszy.
A tak w ogóle to też myslę że Nate Adams miał w Madrycie lepszy przejazd.Travis oceniając ogólnie jest the bestale akurat na tych zawodach moim zdaniem był słabszy.
freestyle for life
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: brak.
- Kontakt:
Kaze:
"Nie wiem czemu robicie z Pastrany jakiegoś bożka..."
Chłopie my wcale nie robimy z Travisa jakiegoś bożka, bo tak na prawdę jest najlepszym freeraiderem na świecie, a to, że on nie kręcił backflipów jak miał 14 lat to tylko dlatego, że wtedy FMX się dopiero zaczynał a teraz już jest tak rozwinięty, że taki 14-latek jak Petr (teraz już 15-latek;P) ma szanse tego dokonać < no i ma za trenera Kuchte a to tesh coś>
Na liście moich faworytów jest i Pastrana (na 1. miejscu) i Petr Pilat:]
"Nie wiem czemu robicie z Pastrany jakiegoś bożka..."
Chłopie my wcale nie robimy z Travisa jakiegoś bożka, bo tak na prawdę jest najlepszym freeraiderem na świecie, a to, że on nie kręcił backflipów jak miał 14 lat to tylko dlatego, że wtedy FMX się dopiero zaczynał a teraz już jest tak rozwinięty, że taki 14-latek jak Petr (teraz już 15-latek;P) ma szanse tego dokonać < no i ma za trenera Kuchte a to tesh coś>
Na liście moich faworytów jest i Pastrana (na 1. miejscu) i Petr Pilat:]
F R E E S T Y L E _ M O T O C R O S S
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Rowniez ogladalem ten filmik z polskimi komentatorami na Extreme Sport Channel i juz wtedy galy mi wyszly backflip z lazy boyem WOW
TP na prawde robi wymiot ale faktycznie ostatnio kiedy odpuscil na troche FMX sie cofna i jest coraz wiecej zawodnikow ktorzy potrafia mu dorownac/go pokonac Jak teraz ogladam jakies zawody w FMX'ie to trudno wybrac faworyta bo wiekszosc generalnie leci tak samo, teraz trzeba na prawde wykrecic cos super zeby stanac na podium. Nie tylko MX sie rozwija
TP na prawde robi wymiot ale faktycznie ostatnio kiedy odpuscil na troche FMX sie cofna i jest coraz wiecej zawodnikow ktorzy potrafia mu dorownac/go pokonac Jak teraz ogladam jakies zawody w FMX'ie to trudno wybrac faworyta bo wiekszosc generalnie leci tak samo, teraz trzeba na prawde wykrecic cos super zeby stanac na podium. Nie tylko MX sie rozwija
elo elo YZ 4 5 0