Ksiązka o technice jazdy motocyklem crossowym lub enduro?
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Ja tak robie i uważam żę metoda jest super, szybko eliminuje błędy i z każdym dniem idzie coraz lepiej. Najlepiej oglądać jak lecą w zwolnionym tempie, wtedy widać co i jak - no i ostatnio zauwazyłem że wcale nie jest tak że 90% czasu zawodnik spędza na stojącą.lepszy patent jest taki oglądajcie jakies filmy czy cos z motocrossu zobaczcie jak to robią najlepsi. zaproscie kumpla na trening z kamerą niech was nagrywa a wy na treningu postarajcie sie naśladować zawodnika ktorego oglądaliscie wczesniej
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: KX 250
Re:
Święte słowa że nagrywanie swojej jazdy na treningu pozwala wyłapywać swoje błędy.Kłepsik MX pisze:hmm na wo wam ksiązka ? nauczycie sie coś z tego? lepszy patent jest taki oglądajcie jakies filmy czy cos z motocrossu zobaczcie jak to robią najlepsi. zaproscie kumpla na trening z kamerą niech was nagrywa a wy na treningu postarajcie sie naśladować zawodnika ktorego oglądaliscie wczesniej... po treningu popatrzcie jak to robi on a jak wy... i z czasem sie wyjdzie na ludzi sory za błędy ortograficzne
ale z filmów z zawodów dużo się nie wypatrzy (przynajmniej dla mnie za bardzo się zlewa) nie mówiąc o słuchaniu silnika konkretnego zawodnika
Ale filmy z treningów zawodowców gorąco polecam.