Gdzie mozna trzymac motor w Wawie lub okolicach?
-
Autor tematunatha
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Gdzie mozna trzymac motor w Wawie lub okolicach?
Witam,
Dostalam propozycje pracy w Warszawie i sie waham czy z niej skorzystac.
Jednym z elementow przetargowych jest dla mnie oczywiscie mozliwosc jazdy na motorze. W zwiazku z tym moje pytanie - czy nie orientujecie sie, gdzie w Wawie lub okolicach mozna trzymac krosowke /najlepiej przy jakims torze, zeby moc jezdzic/?
Z gory dzieki za pomoc i rady
pozdr
Dostalam propozycje pracy w Warszawie i sie waham czy z niej skorzystac.
Jednym z elementow przetargowych jest dla mnie oczywiscie mozliwosc jazdy na motorze. W zwiazku z tym moje pytanie - czy nie orientujecie sie, gdzie w Wawie lub okolicach mozna trzymac krosowke /najlepiej przy jakims torze, zeby moc jezdzic/?
Z gory dzieki za pomoc i rady
pozdr
KTM 85 SX 2007
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Stajnia motocrossowa
A kiedy się sprowadzasz? Na pewno chłopaki są ciekawi, jak jezdzi dziewczyna. A ja chyba najbardziej. Już sie boję;-))) Myślę, że niebawem będziesz mogła trzymać swój motocykl u nas w stajni motocrossowej ok. 35 km od Warszawy w kierunku Poznania (40-50 min. samochodem z centrum Warszawy). Oprócz zaplecza garażowo-technicznego, powstanie profesjony i zadbany tor motocrossowy dla początkujących i średnio zaawansowanych (poprostu dla amatorów). W okolicy znajdziesz także dziesiątki kilometrów tras do jazdy enduro. We właściwym czasie wszystko zostanie oficjalnie podane do wiadomosci na stronie.
Nikasil.pl
-
Autor tematunatha
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Hej
Baaardzo mi milo, ze tak ladnie mi chcecie pomoc, moja decyzja nabiera realnych ksztaltow.
I pewnie bede sie mogla czegos nauczyc wreszcie.
Moja firma z KRK przeniosla sie do wawy, ja mam dac odpowiedz czy ja tez
Mysle, ze przeprowadze sie dopiero za mieisac dwa bo musze dopiac tu sprawy formalne.
pozdrawiam
Baaardzo mi milo, ze tak ladnie mi chcecie pomoc, moja decyzja nabiera realnych ksztaltow.
I pewnie bede sie mogla czegos nauczyc wreszcie.
Moja firma z KRK przeniosla sie do wawy, ja mam dac odpowiedz czy ja tez
Mysle, ze przeprowadze sie dopiero za mieisac dwa bo musze dopiac tu sprawy formalne.
pozdrawiam
KTM 85 SX 2007
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250 07
primo mini tor juz mamy (bardzo bezpieczny) na którym mozna potrenowac zakrety w max połozeniu (jeden kolega to juz nawet szoruje kierą po piachu i to po kilku treningach- Brodi powies zdjecia z treningu niech wszyscy widzą jak smigamy)
po drugie tor mx rusza z budową niebawem razem z zapleczem (na razie mały blaszak jest, ale jaki pojemny srednio 7 maszyn w tym 3 rozebrane)
po trzecie mechanik i pomoc techniczna na miejscu razem z dostępem do części w rozsądnych cenach
po nastepne miła atmosfera z wyrobem własnej pizzy włącznie (ci co jedli i nie padli potwierdzic )
nie ma jak skromna reklama
po drugie tor mx rusza z budową niebawem razem z zapleczem (na razie mały blaszak jest, ale jaki pojemny srednio 7 maszyn w tym 3 rozebrane)
po trzecie mechanik i pomoc techniczna na miejscu razem z dostępem do części w rozsądnych cenach
po nastepne miła atmosfera z wyrobem własnej pizzy włącznie (ci co jedli i nie padli potwierdzic )
nie ma jak skromna reklama
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Kontakt:
Potwierdzam, atmosfera miła (bo my ją tworzymy), pizza jest wyborna, mechanik na miejscu profesjonalny i nie drogi, tor super (płaski -bez hopek) do ćwiczenia techniki i zakrętów, a za chwilę (na wskutek naszych intensywnych działań) powstanie jeszcze lepszy, bardzo bezpieczny, tor supercrossowy i jeszcze kilka rzeczy ale sza, żeby nie zapeszać. W zimie w niezbyt odległej hali treningi nawet w śnieżne dni
aha no i lekcje szorowania kierą po ziemi w zakrętach gratis... bo to sama przyjemność
PS
ok, zdjęcia wrzuce ale jutro, a Natha jak prześle jakieś swoje to też dołączę
aha no i lekcje szorowania kierą po ziemi w zakrętach gratis... bo to sama przyjemność
PS
ok, zdjęcia wrzuce ale jutro, a Natha jak prześle jakieś swoje to też dołączę
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
"Face your fears. Live your dreams"
-
Autor tematunatha
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
hehe fotki, wreszcie kupilam aparat i bede mogla cos fotografowac, wczesniej zdana bylam tylko na innych i zazwyczaj na jezdzie nikt nie mial aparatu.
Tu jest link do mojej strony w bikepics, troche fotek /malutko/ z pierwszej jazdy stara yz /na lace kolo domku na wsi/. Na torze i w lesie nie mam fotek jak na razie
http://www.bikepics.com/members/natha/
Tu jest link do mojej strony w bikepics, troche fotek /malutko/ z pierwszej jazdy stara yz /na lace kolo domku na wsi/. Na torze i w lesie nie mam fotek jak na razie
http://www.bikepics.com/members/natha/
KTM 85 SX 2007