Husqvarna wr 250
-
- Do odcięcia!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Chudy, jak chcesz wniknąc-wejdź na post Lesnika "linkownia"-masz tam katalogi części do Husqvarów wedlug typów i roczników, tam powinieneś znaleźć jasność jak w 02` jest .
Z ta stacyjką to jest tak-wnikając w WR250 to na rynek europejski instalacja jest ze stacyjką, na USA bez stacyjki, nie wiem czy identycznie bylo w WR125. Dodatkowo-do dokupienia Husqvarna proponowała w Europie "kit enduro"-to znaczy wiązki instalacji uproszczone, bez stacyjki, z przyciskiem wyłacznika zapłonu na kierownicy. Taki wariant dla zorientowanych bardziej na hardenduro.
Z ta stacyjką to jest tak-wnikając w WR250 to na rynek europejski instalacja jest ze stacyjką, na USA bez stacyjki, nie wiem czy identycznie bylo w WR125. Dodatkowo-do dokupienia Husqvarna proponowała w Europie "kit enduro"-to znaczy wiązki instalacji uproszczone, bez stacyjki, z przyciskiem wyłacznika zapłonu na kierownicy. Taki wariant dla zorientowanych bardziej na hardenduro.
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
-
- Do odcięcia!
Jest jeden specjalista do prądów z Ostrołęki, ogłasza się zawsze w Giełdzie Motocyklowej.
Na nowy kompletny iskrownik musialbyś przygotować ok.1000 PLN.
No i jakbyś kupił tą Husqę, to rozejrzyj się za tylną rolką łańcucha-tu jej brak, nie ma nawet uchwytu. No i ta przednia lampa z EXC zamontowana tak na sztukę, tylko za górne uchwyty coś tak świeci wysoko w niebo.
Na nowy kompletny iskrownik musialbyś przygotować ok.1000 PLN.
No i jakbyś kupił tą Husqę, to rozejrzyj się za tylną rolką łańcucha-tu jej brak, nie ma nawet uchwytu. No i ta przednia lampa z EXC zamontowana tak na sztukę, tylko za górne uchwyty coś tak świeci wysoko w niebo.
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
tylko to jest około 96 rok to po pierwsze a po drugie motor wyglada jak wyjety z pod walca, wszystko na opaski zaciskowe albo luźno , zacisk przedni tez mi sie nie podoba bo srednio przypomina 2tloczkowe brembo.
moto stoi na allegro cena jest kuszaca ale ja bym sie bardzo zastanawiał
pozdrawiam luCZas
moto stoi na allegro cena jest kuszaca ale ja bym sie bardzo zastanawiał
pozdrawiam luCZas