Komisy,wymiana,Cross'y
-
Autor tematuSiwy_X
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Komisy,wymiana,Cross'y
WItam...Szukam Komisow motorowych, interesuja mnie tylko motory typu Cross jak Cr Kx Yz itp ... O co sie rozchodzi ? Juz mowie !! Mam Skuter i chce go wymienic na Cross'a jakiegos , najlepiej 250 Kx Kawasaki lub Yz czy Cr tez 250 . Teraz jestem w UK i wracam za 2 miesiace i wiem ze bede sie bujal ze sprzedaza skuterka wiec moze w komis w rozliczenie by mi sie udalo przetargowac z dobra doplata oczywiscie :D...Jestem w stanie doplacic 5000 do rozliczenia choc skuter jest wart drugie tyle (spuszcze z ceny ;] ) ... Plisss piszczcie cos , dajcie namiar , strony net , nr telefnu itp bede bardzo wdzieczny bo musze miec Cross'a w tym roku ;] heeh Pozro !!
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Honda CRF 450
- Kontakt:
Re: Komisy,wymiana,Cross'y
Siema macie moze jakies namiaru na komisy motocyklowe?Pilnie potrzebuje gotowki i chce go oddac do komisu za gotowke.CRF 450 2004.
Re: Komisy,wymiana,Cross'y
Komisowo sprzęt jeśli w dobrym stanie , wart maksymalnie 5 kółek. Za tyle weźmie pierwszy lepszy ziomek i takiemu wolałbym to oddać niż do komisu.Erda pisze:Siema macie moze jakies namiaru na komisy motocyklowe?Pilnie potrzebuje gotowki i chce go oddac do komisu za gotowke.CRF 450 2004.