Yamaha YZ250F mod.2007
-
Autor tematuIGI CROSS
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Yamaha YZ250F mod.2007
Chciałbym się doweidzieć jak najwięcej o tym sprzęcie.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120462068
Tu pisze że ma el.starter to prawda?
Z góry dzięki za informacje,bo jestem zaiteresowany yzf'07
pozdro
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120462068
Tu pisze że ma el.starter to prawda?
Z góry dzięki za informacje,bo jestem zaiteresowany yzf'07
pozdro
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
http://www.yamaha-motor.com i czytaj ....
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
jak w crossówce o pojemności 250ccm może być elektryczny rozrusznik ... niezła głupota o ile dobrze pamiętam czytałem relacje z testu tej Yamahy na transworldmotocross.com i wypadła rewelacyjnie. Już model '06 był bardzo dobry ale '07 bije go na głowę. Zmieniona rama - sprzęt sam wchodzi w zakręty, modyfikacje w silniku - ulepszona charakterystyka i wieksza moc no i jest lżejsza o 3 kg.. po prostu motocykl marzeń
-
Autor tematuIGI CROSS
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Dobrze słyszeć takie opinie na temat motoru który chce sie kupićDaiman pisze:jak w crossówce o pojemności 250ccm może być elektryczny rozrusznik ... niezła głupota o ile dobrze pamiętam czytałem relacje z testu tej Yamahy na transworldmotocross.com i wypadła rewelacyjnie. Już model '06 był bardzo dobry ale '07 bije go na głowę. Zmieniona rama - sprzęt sam wchodzi w zakręty, modyfikacje w silniku - ulepszona charakterystyka i wieksza moc no i jest lżejsza o 3 kg.. po prostu motocykl marzeń
A ten el.rozruszkin to na tej stronie kolesi widziałęm i sam nie wierzyłem.Potem dwoniłem do kolesia i okazało sie ze nie ma zielonego pojecia na temat motorów..dlatego pisze głupoty ze ma el.starter
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Sam wypisujesz głupoty.Daiman pisze:jak w crossówce o pojemności 250ccm może być elektryczny rozrusznik ... niezła głupota
Elektryczny rozrusznik możesz mieć w w Husce TC 250 i chybajeszcze w KTMie SX-F 250 07r.
EDIT:
Sprawdziłem i jednak SX-F 250 na 07 rok nie będzie miał rozrusznika, ma go tylko 450.
Unlike the 450SX-F the 250SX-F didn�t receive an electric start, but fortunately, it doesn�t need it.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Nie wiem po co wyjeżdżasz o różnicach w wadze i o tym, że nie ma rozrusznika seryjnie.Daiman pisze:OK tylko jest taka różnica między Yamahą i Huską - Yamaha jest bezkompromisowym wyczynowym sprzętem ważącym 92 kg, a Husqvarna (czy jak to sie tam pisze) "może mieć" elektryczny rozrusznik - seryjnie go nie ma i waży 10 kg więcej
Napisałeś:
A ja odpisałem, że jednak możejak w crossówce o pojemności 250ccm może być rozrusznik
(O tym czy jest on seryjnie nic nie widzę i chyba nie powiesz, że Husqa TC 250 to nie cross.)
Ale dobra luzzz chłopaku nie ma co dyskutować o duperelach
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Yz250f
- Kontakt:
moja Yamaha Yz250F 06r Zraziła mnie nieco do Yamahy pół sezonu do tyłu brak Motoru 3 gwarancja 3 raz wymiana zaworów Łamia się . Przymiezam się do kupna 07 ale jescze to sie okaze jak z finansami .. dodam ze nie jedze strasznie jakos wyczynowo ze katowałem ja tak ostro jestem amatorem a yzf mam nowa z salonu i cały czas problem servisowana jak w ksiązce pisze
Yamaha Yz250f 06 - Zajebista Furaa:)
Yamaha Yz 125 99 - Remonty i remonty
Yamaha Yz 125 99 - Remonty i remonty
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Szukam własnie nowego moto i biorę pod uwage YZF ale Tweoje problemy dały mi do myślenia.Motocross_Świebodzin pisze:moja Yamaha Yz250F 06r Zraziła mnie nieco do Yamahy pół sezonu do tyłu brak Motoru 3 gwarancja 3 raz wymiana zaworów Łamia się . Przymiezam się do kupna 07 ale jescze to sie okaze jak z finansami .. dodam ze nie jedze strasznie jakos wyczynowo ze katowałem ja tak ostro jestem amatorem a yzf mam nowa z salonu i cały czas problem servisowana jak w ksiązce pisze
Chociaż w sumie jak by tak brać każdą markę pod lupe to niestety wszędzie czasami znajdą się podobne historie.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Yz250f
- Kontakt: