Naj..... Człowiek na forum :D
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
dziekuje :* hehe ale nie oszukujy sie ...MXrool pisze:Nom, potwierdzam. Bartek to zajebisty ziom z super poczuciem humoru Pozdro.
Zaplacilem mu za to <na gg sie dogadalismy>
P.S miales potweirdzic ze mam duza banie <WIELKOSC:D> A tak wogóle to wzajemnie
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Moderator
- Motocykl: KTM XC 300 2016r.
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
-
Autor tematuDrobka27mx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
hehe dzieki fiutku nietoperza tez jestescie spoko !!! nie tylko wy dwoch ale wsyzscy No i nasz Lulek tez bardzo spoko jak masz sprawe do niego zawsze znajdzie te 2 minutki admin number 1from all ziom <niezapominajac o Brodim > no i reszta crazy raiderowIGI CROSS pisze:No ja sie do tego też przypiusuje.Niesłychane poczucie humoru i niezłe teksty wymyśla jednym słowem spoko ziomMXrool pisze:Nom, potwierdzam. Bartek to zajebisty ziom z super poczuciem humoru Pozdro.
pozdro munimku:P
co do tych tekstow to powiem tak : jak to mowi pewnien polski filozof.......<o dokonczenie prosze Tomcia z Bielska >
Ty Wojtuś ja juz na 2 zawodach czekalem na te procenty ale cos sie ich nie moglem doczekac czekaj czekaj ty do mnie tylko przyjedz to nie odroznisz ktma od motorynki
"Bardzo dużo się nauczyliśmy - również tego, że wciąż musimy się wiele nauczyć." #199
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: rm125
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
POTWIERDZAM. Jarek vel Gajowy ma dużo wiedzy, chce się nią dzielić. Pisze konkretnie. Sporo mi pomógł przy mojej niuni, BEZINTERESOWNIE!!!
Jak ja mu się odwdzięczę, skoro on alkoholi nie tyka??...
Od MXroola też się sporo dowiedziałem, choć to nieco nerwowy rocznik .
Brawa dla Lulka za wyważone interwencje na forum w przypadkach konfliktowych.
Ale się słodko zrobiło...
Jak ja mu się odwdzięczę, skoro on alkoholi nie tyka??...
Od MXroola też się sporo dowiedziałem, choć to nieco nerwowy rocznik .
Brawa dla Lulka za wyważone interwencje na forum w przypadkach konfliktowych.
Ale się słodko zrobiło...
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
gajowy wyrasta nam tu na forumowego lidera, oczywiście zasłużenie.
Nie znam gajowego jak to niektórzy mówią w realu a szkoda bo z poczynań na forum wydaje się, że to super gość
Co do Mxroola to jego poziom wiedzy zawsze był bez zarzytu, choć nie ukrywamna, że na początku strasznie mnie drażnił niektórymi swoimi poczynaniami.
Ale chyba się uspokoił albo ja się przyzwyczaiłem tak, że ostatnio jest ok.
Szkoda tylko, że po tych wszystkich turbulencjach zniknoł Maverick a i panowie zarządcy przestali być jakby zwykłymi użytkownikami tak jak to było na początku.
Jest też wielu innych dużo wnoszących użytkowiników chodźby silna ekipa ziomków z WLKP i wielu innych
Pozdrawiam
[/quote]
Nie znam gajowego jak to niektórzy mówią w realu a szkoda bo z poczynań na forum wydaje się, że to super gość
Co do Mxroola to jego poziom wiedzy zawsze był bez zarzytu, choć nie ukrywamna, że na początku strasznie mnie drażnił niektórymi swoimi poczynaniami.
Ale chyba się uspokoił albo ja się przyzwyczaiłem tak, że ostatnio jest ok.
Szkoda tylko, że po tych wszystkich turbulencjach zniknoł Maverick a i panowie zarządcy przestali być jakby zwykłymi użytkownikami tak jak to było na początku.
Jest też wielu innych dużo wnoszących użytkowiników chodźby silna ekipa ziomków z WLKP i wielu innych
Pozdrawiam
[/quote]