Film MX Chaos
-
- Do odcięcia!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
http://youtube.com/watch?v=eyly46_p6hY Obczaj to travis twoja produkcja tez jest taka sobie ale spoko podoba mi sie tak samo jak MX Chaos mi sie podoba zwlaszcze clip enduro
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Kontakt:
Ja powtórze poraz kolejny. MX chaos to kawał dobrej roboty. Postarali sie chłopaki.
A co do kolegi travisa to Ty chyba jakiś niedoceniony troszku co ??
Nie wiem , przyjaciół nie masz , ze zamiast z kulturą do ludzi to ty od razu sie kozaczysz .
Tak to niczego nie osiągniesz .
POzdrawiam i fajny film nakręciłeś , ale powiem ci jeżeli juz o domowych produkcjach to CFW bez porównania do tej twojej kreskówki .
Przynajmniej na crossy from.... jest na co popatrzeć , a to też domowa produkcja .
PS. Sorki za offtopic ale jestem uczulony na takie zachowanie.
A co do kolegi travisa to Ty chyba jakiś niedoceniony troszku co ??
Nie wiem , przyjaciół nie masz , ze zamiast z kulturą do ludzi to ty od razu sie kozaczysz .
Tak to niczego nie osiągniesz .
POzdrawiam i fajny film nakręciłeś , ale powiem ci jeżeli juz o domowych produkcjach to CFW bez porównania do tej twojej kreskówki .
Przynajmniej na crossy from.... jest na co popatrzeć , a to też domowa produkcja .
PS. Sorki za offtopic ale jestem uczulony na takie zachowanie.
"Ready to Race"
KTM 250 sx-f
KTM 250 sx-f
-
- Gdzie jest sprzęgło?
sorki za offtop, moze mi ktos powiedziec co to za muza leci w tym klipie?Isbi pisze:http://youtube.com/watch?v=eyly46_p6hY Obczaj to travis twoja produkcja tez jest taka sobie ale spoko podoba mi sie tak samo jak MX Chaos mi sie podoba zwlaszcze clip enduro
pozdro
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Mnie się film nie podobał. Cienki, bardzo cienki montaż. Słabe materiały i nachalna muza nie adekwatna do obrazków. Materiał powinien pochodzić z zawodów w takim filmie a nie z treningowej jeździe po piachu i paleniu gumy przed blondynami... Brak akcji, dynamiki oraz POMYSŁU!!! Domyślam się że film powstał z materiałów dostępnych a nie tych specjalnie przygotowanych pod tą - konkretną produkcję. Pewnie zawodnicy pokazali więcej ale reżyser i monter tego obrazu powinni jeszcze wiele się nauczyć bo dali ciała. Nie chodzi tu o kase jaką wydałem na filmik i gazetkę ale o poziom - bardzo niski jak na 2006 i bieżący 2007.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
ja mam ;pKTM450SX pisze:a takie pytanie odnośnie filmu , ma ktoś może ten kawałek nasera w mp3 ?
a na youtube wyczaiłem coś takiego: http://pl.youtube.com/watch?v=8st4oWASKTo
trailer mx chaos 2
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Nie sraj. Nie tak łatwo stworzyć film o takiej tematyce. Wiadomo, jazda po torze to w sumie w kółko i to samo, do tego trzeba dodać muzykę i montaż...Grzechu pisze:Mnie się film nie podobał. Cienki, bardzo cienki montaż. Słabe materiały i nachalna muza nie adekwatna do obrazków. Materiał powinien pochodzić z zawodów w takim filmie a nie z treningowej jeździe po piachu i paleniu gumy przed blondynami... Brak akcji, dynamiki oraz POMYSŁU!!! Domyślam się że film powstał z materiałów dostępnych a nie tych specjalnie przygotowanych pod tą - konkretną produkcję. Pewnie zawodnicy pokazali więcej ale reżyser i monter tego obrazu powinni jeszcze wiele się nauczyć bo dali ciała. Nie chodzi tu o kase jaką wydałem na filmik i gazetkę ale o poziom - bardzo niski jak na 2006 i bieżący 2007.
Kilka nie dociągnięć jest, ale bez przesady. Film dobry! Tym bardziej, że jest to pierwsza produkcja MotoX.com.pl... Volume 2 zapowiada się ciekawiej - widać to chociażby po trailerze
Freestyle || Maybe today it`s your day to die. |