Film MX Chaos
-
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
oka, spox. Daję plusa dla filmu jedynie dlatego że dzięki takim produkcjom promuje się te dyscypliny i zawsze znajdą się jacyś zapaleńcy chętni do zakupu moto. Generalnie cieszy mnie to że dirt bikes jest na topie i się rozwija. Ale tak to film kicha Bez obrazy dla tych którzy nad nim pracowali. Pozdro i nie ważne jak się zaczyna, ale ważne jak się kończy to co się juz zaczęło.
Było -=KX-250-93r.-Ktm-EXC-450-03r.-KXF250-08r.=-
Jest CRF-250-09r.
Jest CRF-250-09r.
-
- Admin
- Kontakt:
Muzyke mozna pobrac ze stron wykonawcow. Aby sie do tych stron dostac polecam linki w Polecamy na stronie http://www.motox.com.pl pod menu po lewej stronie.
Jak ktos jest bystry to jeszcze cos tam w polecamy zauwazy
Jak ktos jest bystry to jeszcze cos tam w polecamy zauwazy
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: kawasaki
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Dzisiaj obejrzałem filmik - jak na 1 film jest naprawde dobry, nie wiem co niektórzy mają do tej muzy, ja na codzień słucham innej ale większość kawałków elegancko pasuje. Jedynie muza pod występ BO mogła by być ostrzejsza, wiadomo freestyle to albo metal albo rap Ogólnie ja w skali 0-6 dałbym 4+, w następnym filmie fajnie byłoby oglądać wiecej polskiego FMX'u z udziałem mniej znanych zawodników(kilku jest). FMX jest bardziej zacofany w Polsce niż MX i przydałoby sie to troche wypromować. Oczywiście to tylko moje uwagi i spostrzeżenia i wcale nie mówie ze tak ma być. Ogólnie film oglądało mi sie przyjemniej niż Crusty demons of Dirt 1 czyli następna część MX Chaos powinna być fenomenem Pozdro dla Was.
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: WR 125 / EXC 125
- Kontakt:
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: może kiedyś
Krytykować najłatwiej, bo to przecież polska - kraj wiecznych malkontentów i narzekaczy którzy marudzą na klawiaturze zamiast wziąć sie za kręcenie materiałów żeby było z czego pozbierać później ciekawy film na miare crusty demons of dirt. Polskiej metal mulishy nie ma i nie będzie z różnych przyczyn a trening kadry to dobry materiał. Przynajmniej tam ludzie potrafią jeździć i można ich bliżej poznać poprzez wywiady.
Chyba coś Ci sie pomyliło bo film MX Chaos ani troche nie przypomina On the Pipe (a nie Pimp ) i przypominać raczej nie miał.
Weźcie sie ludzie za backflipy i 360tki, przyślijcie materiały i wtedy bedzie film na miare On the Pipe.
Chyba coś Ci sie pomyliło bo film MX Chaos ani troche nie przypomina On the Pipe (a nie Pimp ) i przypominać raczej nie miał.
Weźcie sie ludzie za backflipy i 360tki, przyślijcie materiały i wtedy bedzie film na miare On the Pipe.
-
- Do odcięcia!
Nie wiem skąd ta krytyka Travisa 199, jak na razie jedyny konkret który mu się nie podobał-to to ze nudny, bo pokazany trening kadry Polski, więcej konkretnych uwag nie widzę.
Coś mi się zdaje że gdyby Miczel&Kudi zamiast marnować czas na filmowanie nudnych amatorów z kadry Polski w MX, poprosili by o zgodę na filmowanie Oskara-wtedy napisałby że produkcja jest ciekawa, udana i profi.
Jak dla mnie film ok. Jedyna uwaga, taka ogólna-nie wiem czemu w 90%filmów, łącznie z tym, ma zapodany tylko jakiś podkład muzyczny...Ja wolę naturalny dźwięk, albo w podkładzie z muzą, ale zawsze tak by było słychać że jest jechane, a nie tylko muzyka. Muzyka rzecz gustu-jednym się podoba, innym nie-a ryk silników podoba się większości.
Fajne ujęcia, podobają mi się szczególnie te montaże z toru na Westerplatte (chyba?) gdzie kamera jest skierowana do tyłu, i zamocowana na motocyklu, ciekawie to wygląda. Może byłoby ciekawiej jakby film poszatkować na 3-4 minutowe sekwencje, taki film składający sie z najlepiej zmontowanych "clipów". Faktem jest że np. mój synek na kilkunastominutowych sekwencjach trochę już ziewał...
No ale jak na pierwszy, plski profi film-moim zdaniem o.k
Coś mi się zdaje że gdyby Miczel&Kudi zamiast marnować czas na filmowanie nudnych amatorów z kadry Polski w MX, poprosili by o zgodę na filmowanie Oskara-wtedy napisałby że produkcja jest ciekawa, udana i profi.
Jak dla mnie film ok. Jedyna uwaga, taka ogólna-nie wiem czemu w 90%filmów, łącznie z tym, ma zapodany tylko jakiś podkład muzyczny...Ja wolę naturalny dźwięk, albo w podkładzie z muzą, ale zawsze tak by było słychać że jest jechane, a nie tylko muzyka. Muzyka rzecz gustu-jednym się podoba, innym nie-a ryk silników podoba się większości.
Fajne ujęcia, podobają mi się szczególnie te montaże z toru na Westerplatte (chyba?) gdzie kamera jest skierowana do tyłu, i zamocowana na motocyklu, ciekawie to wygląda. Może byłoby ciekawiej jakby film poszatkować na 3-4 minutowe sekwencje, taki film składający sie z najlepiej zmontowanych "clipów". Faktem jest że np. mój synek na kilkunastominutowych sekwencjach trochę już ziewał...
No ale jak na pierwszy, plski profi film-moim zdaniem o.k
Ostatnio zmieniony pt, 19 sty 2007, 09:48 przez gajowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.